Ömer'in Çekimleri Başladı! | Star TV

Cervantes

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
7,844
Puanı
600
Star TV'nin yeni dizisi Ömer'in çekimleri başladı!

Yapımcılığını OGM Pictures'ın, yönetmenliğini Cem Karcı'nın üstlendiği, başrollerini Gökçe Bahadır, Selahattin Paşalı, Barış Falay, Merve Dizdar, Muharrem Türkseven, Gülçin Kültür Şahin, Gamze Karaduman, Metehan Parıltı ve Zerrin Sümer'in paylaşacağı Ömer dizisi bugün itibariyle sete çıktı.

Ömer, yakında Star TV'de!

Hadi bakalım hayırlısı olsun başarılar diliyorum ekibe

Bu dizinin kadrosu çok iyi, ilk bölüme şans vereceğim.

Reactions: Mehmet Can
Tanıtım çok iyi hazırlanır inşallah. Ona göre şans veririm diziye internetten.

OGM bir yerden sonra patlayacak ama o hangi diziyle olacak merak ediyorum.

Yolu açık olsun bol reytingler. Bekliyorum💫

OGM bir yerden sonra patlayacak ama o hangi diziyle olacak merak ediyorum.
Çöp adam yükselemeyecek 4-5 arasında kalacak ve ogm onunla patlayacak gibi geliyor bana. Daha beter bir patlama olacağını bu şartlarda sanmıyorum...

Ömer en az 7 alır, Ab-ı Hayat'ın da 7leri göreceğini düşünüyorum.

Reactions: serhatt
Orijinal diziyi merak etsem de izlemeye vaktim olmadığı için mecburen yerlisine bakacağım. Kadro harika görünüyor, Cem Karcı zaten deyim yerindeyse öttürecek bir yönetmen yani şimdilik tutmaması için hiçbir sebep yok.

@Cervantes , içinde bulunduğumuz konjonktürden ötürü istenilen gibi çekilmesine fırsat vermeyebilir. #Ömerdijitale ben buradan ateşi yakıyorum.

Son düzenleme:
Reactions: Cervantes
OGM Pictures hangi işinde patlayacak bakalım?

Günde en fazla 2 bölüm diye şartlanarak ve x 1.25 hızla rahatlıkla izlenebilir. Akiva'nın arkadaşlarıyla olan sahnelerinde 1.5 bile yapabilirsiniz. Bölüm süreleri uzun değil, toplamda da 3 sezon zaten.

Evde geçecek yağmurlu / karlı bir hafta sonu da yeterli olur. Cuma akşamında pazar akşamına.

Öneri için teşekkürler ama maalesef bu kadarına bile zamanım yok.

Makaslanarak seyretmek hoşuna gidiyorsa kaliteden ödün veriyorsun Gürkan.
Ekranda da nadirende olsa kaliteli işler çıkıyor. Bu kadrodan ve Cem Karcı'dan boş bir iş çıkacağını sanmıyorum. Geçen sene Süslü Korkuluk dijitale kaydı ve hala izleyemedik. Bari bırak bunu izleyelim TV'den.

Reactions: 12.Adam