BesaleT
Süper Emekli
Devam eder. Safir'den gelen oranları alacaktır. Final olması için bir tane daha okkalı bir diziye ihtiyaç var.Artık yavaş yavaş final yapması lazım.
son hikayeler bittikden sonra > hikaye olarak eski normallerine donerlerse , hangi konu/lar uzerinden ilerleyecekler ilginc bir durum...Devam eder. Safir'den gelen oranları alacaktır. Final olması için bir tane daha okkalı bir diziye ihtiyaç var.
Ömer dizisinin konusunda, Şule'nin kalacağına dair diziyi bırakmadan önce yazmış olduğum yazılar mevcut. Gamze büyük ihtimalle sene sonu ayrılacak veya başka bir duruma evrilecek. Türkiye versiyonunu nasıl yapacaklar bilmiyorum. Ama Gamze sonrası yerine gelecek kişinin Şule olacağına dair söylemlerde bulunmuştum.omer-gamze-sule ekseni ,
sule yorumunu hatirliyorum yanilmiyorsam.Ömer dizisinin konusunda, Şule'nin kalacağına dair diziyi bırakmadan önce yazmış olduğum yazılar mevcut.
*.Gamze büyük ihtimalle sene sonu ayrılacak veya başka bir duruma evrilecek. Türkiye versiyonunu nasıl yapacaklar bilmiyorum. Ama Gamze *sonrası yerine gelecek kişinin Şule olacağına dair söylemlerde bulunmuştum.
Evet o kadın. Abisi de bölge müdürüydü. 39'da diziden çıktı abisi.Şule dediğiniz, kedicikler tayfasının uyarlanmasında diziye giren abi kardeş vardı, o kadın mı? Tam onlar diziye girmeden önce bıraktım diziyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?