- Reaksiyon puanı
- 8,252
- Puanı
- 1,061
Jack odasından çıktı. Koridorda herkes tedirgin biçimde aşağı kata iniyordu.
Matt Saeger'ın yakasından tutup kapıya çarptırdı. Sesi duyan Jack hemen kapıya yaklaştı. Bir kez daha aynı ses geldi. Kapı sarsıldı.
Matt Saeger'a vurmaya devam etti. Ağzı yüzü kan içinde kaldı.
Matt: Sophie nerde?
Saeger:Gitti.
Matt:Nereye?
Saeger:Bilmiyorum.
Matt:Nereye gitti?
Matt:Sana nereye gitti dedim?
dedi ve yakasından tutup banyoya götürdü.
Jack bağrışma seslerini duyduktan sonra kapının önünden ayrılmaktan vazgeçti. Bekledi.
Matt Saeger'ın kafasını kuvetin kenarına vurdu. Çeşmeyi açtı. Tıpasını kapattı küvetin. Küvet dolmaya başladı.
Matt:Nereye gitti?
Matt:Su dolana kadar konuşmanı öneririm.
Saeger:Sen gelmeden önce çıktı.
Matt:Nereye gitti?!
Matt Saeger'ın boğazından tutarak sırt üstü suyun içine batırdı. Biraz sonra çıkardı.
Matt:Sophie nerede?
Saeger:Evde.
Matt:Hangi evde.
Saeger:Benim evde.
Matt bir kez daha batırdı suya. Çıkardı.
Matt:Sophie nerde?
Bir kez daha batırdı çıkardı.
Matt:Sophie nerde?
Matt Saeger'ı bıraktı. Geri dönüp yanında getirdii yaklaşık 1,5 uzunluğundaki ipi aldı. İpi boynuna doladı. Küvete taştığı için banyonun zemini de ıslanmıştı. İpin öteki ucunu banyonun kapısını kapattıktan sonra kapının koluna bağladı. Saeger'ın ayağına çelme taktı Saeger'ın yere düşmesiyle kapı kırılıp üzerine düştü. Can havliyle Saeger boynundaki ipi çıkardı. Matt onu izliyordu. Yüzüne bir tekme attı ve gidip bir bıçak aldı.
Matt:Sophie nerde demiştin?
Matt:Son isteğin nedir?
Saeger:Burayı nerden öğrendin?
Matt:Edward söyledi.
Saeger:Başka ne dedi?
Matt:Senin bana anlattıklarının doğrusunu anlattı.
Saeger:Peki babanın hapisten çıktığını ve kimlik değiştirdiğini söyledi mi? Beni öldürmemen için bu yeterli mi?
Matt:Hayır.
Matt bir parça bez aldı ve Saeger'ın ağzını tıkadı. Getirmiş olduğu bıçakla Saeger'ın parmağını kesti. Ardından kaldırdı. Kuvetin içine attı. İki bileğini de kestikten sonra bıçağı kalbine sapladı.
Üstü başı hep kan ve su olmuştu. Soyundu. Bornozla kurulandıktan sonra daha önce getirdiği çantasından kıyafetleri çıkardı ve giydi. Banyodaki su banyo kapısının oradaki eşiği aşmak üzereydi. Birazdan kanlı su odaya yaılacaktı. Hemen hazırlandı. Zaten hava karanlıktı. Otelin ışıkları hala gelmemişti. Kafasına şapkayı geçirrdi. Kapının kilidini açtı. Kilit sesini duyan Jack hemen kapıdan uzaklaştı. Matt kapıdan hızlıca çıktı. Jack Matt gittikten sonra içeri girdi. Banyoya yönelince manzarayı gördü. Hemen koşarak Matt'e yetişmeye çalıştı. Matt gitmişti.
Matt önce Sager'ın evine gitti. Edward bıraktığı gibi yerde yatıyordu. Ardından Matt Otobüs garının arkasındaki sahildeki küçük balııkçı kulübesine doğru yöneldi. Kulübenin önüne geldi. Kapıyı açtı. İçeride Sophie ve can dostu Edward'ın cesedi vardı.
Sophie:Nerden buldun burayı?
Matt geçmişi hatırladı:
---------------
Matt:Hani tanımıyodun?! Aç telefonu. Edward telefonu açtı.
--
Sophie:N'aptın?
Edward:Iı...Halletmek üzereyim.
Sophie:Halledince buraya gel.
Edward:Orası neresi?
Sophie:Casanova Oteli
Telefonu kapattı.
Matt:Ne işi? Neyi halledeceksin?
Edward:Söyleyemem.
Matt telefonun kablosunu çıkarıp Edward'ın boğazını sardı. Biraz sıktıktan sonra;
Edward:Tamam. Tamam. Söylicem. Baban hapisten kaçtı. Kimlik değiştirdi. Onunla Sophie'nin beni çağırdığı otelde buluşacaktım. Sophie'nin o otelde olduğunu da az önce öğrendim.
Matt:Babamım yeni adı ne?
Edward:Jack Thomson.
O sırada telefon çaldı. Arayan yine Sophie'ydi.
Sophie:Edward. Bizim yere gel. Garın oradaki.
Edward:Tamam.
Matt:Neresi orası?
Edward:Edward'ın ölüsünü oraya bırakmıştım. Sophie de oraya gidiyormuş.
Matt:Nereye?
Edward:Otobüs garının arkasındaki sahildeki küçük balıkçı kulübesi.
Matt telefonun kablosunu iyice sıkıp Edward'ı öldürdü. Parmağını kesip peçeteye sardı.
---------------
Matt:Ne önemi var?
dedi ve eline aldığı balıkçı kovasıyla Sophie'nin başına vurdu.
Son düzenleme: