Yaşam Ölüm Acısı

Hiç kimsenin birinin kaybetmek istememesidir acının bir ömür boyu geçmemesidir

Kendi ölümüm açısından bir korkum/üzüntüm yok ama sevdiklerinizin ölümü sizi de tüketiyor.

Genelde bütün acılar için yaşamayan bilmez denir ama bu acı için yaşamayan bilir diyebiliriz çünkü yaşamayan ölmüş olur :A

Çok kötü bir hisdir.
Heleki sevdiklerin gözünün önünde erirken elinden hiç birşeyin gelmemesi seni mahfeder.
Kimisi bu acıyı kısa zamanda üst üste yaşar.

Hepinizin ben yaşamam dediği ama birgün aniden kapınızı çalan acı gerçektir. Yıkılırsınız, tek çaresi zamandır.

Dedeciğimin acısını hala geçiremedim birde Babacığım Anneciğim acıları yanı hayal bile edemiyorum :( Gerçekten ölüm kapıya geldimi bir şeyin anlamı kalmıyor dünya oan çok küçülüyor insanın gözünde yanı her şey okadar önemsiz geliyor ki pul kadar değeri kalmıyor hiç bir şeyin en kudretli insan bile dünyanın en çaresiz insanı kalıyor ölüm karşısında :(

Allah geriye kalan sevdiklerimizle uzun yıllar birliktelik versin inş bizlere , ama ölüm ne zaman gelirse erken ölüm oluyor işte anladım kı ölümün geçi falan olmuyormuş 100 yaşında ölsen oan yine sana ve yakınlarına erken geliyor :( :( :(