Ödüller ve madalyalar hakkında sorum var ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AnaKin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AnaKin

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
5
Puanı
159
Güzel bir uygulama ama ödül alanları ve madalya kazananlar için bir konu açıp şu kişi şu ödülü şurda almış şeklinde yazsak olmaz mı ? Madalyalar kısmına baktım kategorizelendirilmiş ama kim neden almış çok açıklayıcı olmamış.

Önerilerinizi bakliyoruz :)

Herkesin tek tek profiline girip bakmak biraz meşakatli olmaz mı en azından direk açıp kim hangi tarihte neyi almış diye genel bakmak varken :)

farkettim zaten o yüzden söyledim gözüne battı kıskandın ortadan çatladın acaba kendi kendisine mi madalya verdi bu kız diye aklın karıştı ve ozan'ın farkına varması için açtın bu konuyu :D
beyin bedava :D

farkettim zaten o yüzden söyledim gözüne battı kıskandın ortadan çatladın acaba kendi kendisine mi madalya verdi bu kız diye aklın karıştı ve ozan'ın farkına varması için açtın bu konuyu :D
beyin bedava :D

Yemin ediyorum ağzımı açtım salak salak gülüp yazdıklarını okuyorum :D

Tamam ben gerekeni yaparım ama bana gerekli belgeleri gönderirsen sevinirim elimde malzeme yok :D size ödül ağacı yapacam kararlıyım :D

Ağustos Ayının Enleri Ödülleri, En Favori Üye Ödülleri, FF Online Futbol Ligi Ödülller, Haxball Turnuvası Ödülü ve Montaj Yarışması Ödülü verildi şu ana kadar başka yok sanırım :D

Tamam her akşam çalışıp güzel bir çalışma yapacam size ...

Comingg Soonn :D