- Reaksiyon puanı
- 693
- Puanı
- 194
- Web Sitesi
- buyukustadnbo.blogspot.com
Başta Başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere bütün öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun...
Bu söz yalan.-Paşam vekil maaşlarını düzenleyeceğiz, ne kadar verelim?
-Öğretmen maaşlarını geçmesin. Öğretmenler Günün Kutlu Olsun Başöğretmen ATATÜRK
İmzamı atarım.Başta Başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere bütün öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun...
nerden biliyorsun yalan olduğunu,Atatürk'ü bari siyasetinize alet etmeyin.Kutlu olsun canımız öğretmenler
Bu söz yalan.
Kusura bakma ama bu durumda böyle bir lafı ilk sen söylediğine göre Atatürk'ü siyasete alet eden sensin. Ayrıca Atatürk'ün böyle bir söz söylediğine kanıt var mı? Kafadan bir söz uydur altına K.Atatürk imzası at, al sana Atatürk söyledi. Ne güzel İstanbul be!nerden biliyorsun yalan olduğunu,Atatürk'ü bari siyasetinize alet etmeyin.
cemaat yayın organı Ahmet Turan Alkan'ın yazısına dayanarak mı yalanlıyorsun?
memlekette herşey yasaklanmaya başlandıki artık Atatürk'ü anmak bile suç oldu.Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.
Kusura bakma ama bu durumda böyle bir lafı ilk sen söylediğine göre Atatürk'ü siyasete alet eden sensin. Ayrıca Atatürk'ün böyle bir söz söylediğine kanıt var mı? Kafadan bir söz uydur altına K.Atatürk imzası at, al sana Atatürk söyledi. Ne güzel İstanbul be!
Ben suç diye bir şey mi dedim? Ya da Atatürk'ü anamazsın falan filan? Atatürk'e ait olmayan bir sözü Atatürk söylemiş gibi gösterilmesinden rahatsız oluyorum. Bunda ne art niyet var?memlekette herşey yasaklanmaya başlandıki artık Atatürk'ü anmak bile suç oldu.
kürdistan diyebilirsin,apoya özgürlükten bahsedebilirsin ama ne mutlu türküm diyene diyemezsin.
öğretmenler gününde başöğretmen Atatürk'ten alıntı yapmak nezaman suç oldu?
Ben suç diye bir şey mi dedim? Ya da Atatürk'ü anamazsın falan filan? Atatürk'e ait olmayan bir sözü Atatürk söylemiş gibi gösterilmesinden rahatsız oluyorum. Bunda ne art niyet var?
Hayır, ben kimsenin yazısını okumadım. Bu benim kendi görüşüm, Atatürk'ün söylediğine kanıt yok ve ben öyle kulaktan duyma laflara da itibar etmem. Varsa bir delil biz de bilelim. Neyse konu fazla dağıldı, uzatmaya gerek yok.bende soruyorum cemaat yayın organında yazan Ahmet Turan Alkan'ın yazısına dayanarak mı yalanlıyorsun?
Atatürk Türkiye'sinden rahatsız olanların öğretmenler gününde bile onu unutturmaya çalışmalarını görüyoruz.
ulu önder atatürk ün eğitim ve öğretmene verdiği önemi gösteren sözden niye rahatsızlık duyuyoruz anlamıyorum.Hayır, ben kimsenin yazısını okumadım. Bu benim kendi görüşüm, Atatürk'ün söylediğine kanıt yok ve ben öyle kulaktan duyma laflara da itibar etmem. Varsa bir delil biz de bilelim. Neyse konu fazla dağıldı, uzatmaya gerek yok.