Öğretmenler Günü !

-Paşam vekil maaşlarını düzenleyeceğiz, ne kadar verelim?
-Öğretmen maaşlarını geçmesin. Öğretmenler Günün Kutlu Olsun Başöğretmen ATATÜRK

Başta başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü en içten dileklerimle kutlarım. İyi ki varlar. :)

Başta ulu önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım. :) :)

Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun. :)

nerden biliyorsun yalan olduğunu,Atatürk'ü bari siyasetinize alet etmeyin.

cemaat yayın organı Ahmet Turan Alkan'ın yazısına dayanarak mı yalanlıyorsun?
Kusura bakma ama bu durumda böyle bir lafı ilk sen söylediğine göre Atatürk'ü siyasete alet eden sensin. Ayrıca Atatürk'ün böyle bir söz söylediğine kanıt var mı? Kafadan bir söz uydur altına K.Atatürk imzası at, al sana Atatürk söyledi. Ne güzel İstanbul be!

Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun. :)

Kusura bakma ama bu durumda böyle bir lafı ilk sen söylediğine göre Atatürk'ü siyasete alet eden sensin. Ayrıca Atatürk'ün böyle bir söz söylediğine kanıt var mı? Kafadan bir söz uydur altına K.Atatürk imzası at, al sana Atatürk söyledi. Ne güzel İstanbul be!
memlekette herşey yasaklanmaya başlandıki artık Atatürk'ü anmak bile suç oldu.
kürdistan diyebilirsin,apoya özgürlükten bahsedebilirsin ama ne mutlu türküm diyene diyemezsin.
öğretmenler gününde başöğretmen Atatürk'ten alıntı yapmak nezaman suç oldu?

memlekette herşey yasaklanmaya başlandıki artık Atatürk'ü anmak bile suç oldu.
kürdistan diyebilirsin,apoya özgürlükten bahsedebilirsin ama ne mutlu türküm diyene diyemezsin.
öğretmenler gününde başöğretmen Atatürk'ten alıntı yapmak nezaman suç oldu?
Ben suç diye bir şey mi dedim? Ya da Atatürk'ü anamazsın falan filan? Atatürk'e ait olmayan bir sözü Atatürk söylemiş gibi gösterilmesinden rahatsız oluyorum. Bunda ne art niyet var?

Ben suç diye bir şey mi dedim? Ya da Atatürk'ü anamazsın falan filan? Atatürk'e ait olmayan bir sözü Atatürk söylemiş gibi gösterilmesinden rahatsız oluyorum. Bunda ne art niyet var?

bende soruyorum cemaat yayın organında yazan Ahmet Turan Alkan'ın yazısına dayanarak mı yalanlıyorsun?
Atatürk Türkiye'sinden rahatsız olanların öğretmenler gününde bile onu unutturmaya çalışmalarını görüyoruz.

bende soruyorum cemaat yayın organında yazan Ahmet Turan Alkan'ın yazısına dayanarak mı yalanlıyorsun?
Atatürk Türkiye'sinden rahatsız olanların öğretmenler gününde bile onu unutturmaya çalışmalarını görüyoruz.
Hayır, ben kimsenin yazısını okumadım. Bu benim kendi görüşüm, Atatürk'ün söylediğine kanıt yok ve ben öyle kulaktan duyma laflara da itibar etmem. Varsa bir delil biz de bilelim. :) Neyse konu fazla dağıldı, uzatmaya gerek yok.

Hayır, ben kimsenin yazısını okumadım. Bu benim kendi görüşüm, Atatürk'ün söylediğine kanıt yok ve ben öyle kulaktan duyma laflara da itibar etmem. Varsa bir delil biz de bilelim. :) Neyse konu fazla dağıldı, uzatmaya gerek yok.
ulu önder atatürk ün eğitim ve öğretmene verdiği önemi gösteren sözden niye rahatsızlık duyuyoruz anlamıyorum.

Öğretmenim canım benim canım benim

Seni ben pek.çok pek çok severim

Sen bir ana sen bir baba

Herşey oldun artık bana

Bugüne kadar ilk okulda ve lisede pek kutlamazdım ama buradan kutlayayım.

Tüm öğretmenlerimin öğretmenler günü kutlu olsun.:D

Tüm öğretmenlerimin öğretmen gününü kutluyorum :)