'Öğretmen' Sosyal Medyanın Zirvesinde!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,778
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
FOX'un yeni dizisi 'Öğretmen' sosyal medyada da zirvede yer aldı!

Başrollerini İlker Kaleli, Ceren Moray, Afra Saraçoğlu, Serhat Kılıç, Serkan Keskin ve Şerif Erol'un paylaştığı yapım 46.424 ileti ve 38.37 reyting ile Somera haftalık program sıralamasında zirvede yer aldı.

Öğretmen dizisini 21.737 ileti ve 22.83 reyting ile Mucize Doktor, 65.784 ileti ve 19.38 reyting ile Çukur, 54.359 ileti ve 18.27 reyting ile Hercai dizileri takip etti.

'Öğretmen' yeni bölümleriyle her Çarşamba 20.00'de FOX'ta!

https://twitter.com/x/status/1237045482066784256

Youtube trendlerde de 5 milyondan fazla izlenmeyle hala zirvede. Bomba gibi geliyoruz.

Geçen sezon Bir Aile Hikayesi'ni de izliyordum bir tane dizisini izlemem sevdiğim anlamına gelmiyor.
Mucize Doktor'u da izliyorsun, Ögretmen'i de izliyorsun. BAH'i da izledin.

Zaten senin izledigin ve tutan dizilere bakarsak bu konuda Medyapim'a borclusun. Yoksa forumda adin ugursuza cikmisti.

Mucize Doktor'u da izliyorsun, Ögretmen'i de izliyorsun. BAH'i da izledin.

Zaten senin izledigin ve tutan dizilere bakarsak bu konuda Medyapim'a borclusun. Yoksa forumda adin ugursuza cikmisti.
Mucize Doktor MF Yapım. Bana aynı şirket deme kimin logosu çıkarsa onun yapımıdır.
Son cümlene ayrı cevap vereceğim bekle.

Mucize Doktor MF Yapım. Bana aynı şirket deme kimin logosu çıkarsa onun yapımıdır.
Son cümlene ayrı cevap vereceğim bekle.
Maalesef ikisi de ayni yapim.
Med ve MF'nin oyunculari bile ayni. Tek farki logolari zaten.

Reactions: cookies
Gümlemesin de yakında

İkinci bölümünde Mucize Doktor'dan daha iyi bir çıkış yapacak, baya konuşuluyor. Trendleri salladı YouTube'da.

Mucize Doktor, Yasak Elma tebrikler.

Reactions: cookies