"Öğrenci Halleri" Yakında FavoriForumum'da!

batuhankaralar

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
17,508
Puanı
1,060
K56Di9P.png

"Öğrenci Halleri"
Tür: Komedi

Yapım: FF Medya

Bir üniversite hikayesi olan Öğrenci Halleri, içinde kendinizi bulacağınız bir hikayeyi anlatıyor. Kaan, Aslı, Melis, Ahmet ve Ali "Yeni Hayat Üniversitesi"ni kazanan 5 öğrencidir. Kaan, ailesinden kaçıp kendini bulmak için yeni bir hayata adım atmıştır. Aslı, geçmişte yaşadıklarını unutmak isteyen güzel ve alımlı bir kızdır. Melis, hayatı boyunca herşeye sahip olmuş fakat mutlu olamamış bir İzmirli. Ahmet ekibin en çalışkanı, final zamanı geldiğinde ise herkesin en iyi kankası. Ali ise üniversite ortamına girene kadar asosyal olan fakat sonradan açılan bir bilgisayar kurdu.

Kaderin ve tesadüflerin buluşturduğu bu 5 kafadarın eğlenceli maceraları, aşkları, hayatları, hepsi ve daha fazlası "Öğrenci Halleri" ile sizlerle buluşacak! Yapımcılığını @batuhankaralar'ın yeni kurduğu FF Medya'nın üstlediği bu komedi dizisini sakın kaçırmayın!

Son düzenleme:
Slogan kötü siz hiç öğrenci oldunuz mu sorusu anlamsız Türkiyde öğrenci olmayan var mi

Hayırlı olsun, konu iyi görünüyor. :) @batuhankaralar
Teşekkürler :)

Konusu güzel ama bir yanlışın var.

"Kaan, Aslı, Melis, Ahmet ve Ali "Yeni Hayat Üniversitesi"ni kazanan 4 öğrencidir."

Bunu 5 yaparsın. :) Diziyi bekliyorum :)
Düzelttim, teşekkürler :)

Slogan kötü siz hiç öğrenci oldunuz mu sorusu anlamsız Türkiyde öğrenci olmayan var mi

Orada ironi var yoksa Türkiye'de öğrenci olmayan yok gibi birşey :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,603
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy