'Çukur'un Yeni Sezon Tanıtımı Ne Zaman Yayınlanacak? | Show TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,820
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
%C3%87ukur.jpg

4. sezonu ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan 'Çukur'un yeni sezon tanıtımı ne zaman yayınlanacak?

Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmenliğini Sinan Öztürk'ün yaptığı dizinin başrollerinde; Aras Bulut İynemli, Damla Sönmez, Hazal Subaşı, Perihan Savaş, Erkan Kolçak Köstendil ve Barış Arduç gibi isimlerin yer aldığı dizinin yeni sezon tanıtımı gün içerisinde Show TV'de ekrana gelecek.

'Çukur' yeni sezonuyla yakında Show TV'de!

Show TV'nin zaten yatığı işlerin çoğu erkek izleyicilere hitap ediyor. İstisnalar hariç.
gene aynı fikirdeyiz..ramo çukur cesur yürek..deliyürek kurtkar vadisi..nöbet çarpışma.ikuzey rüzgarı pars narko trerör..ezel..suskunlar .ben bu kanalda komedi aile dram dizilerini tutuğunu görmdim..hep yayından kalktı...

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
gene aynı fikirdeyiz..ramo çukur cesur yürek..deliyürek kurtkar vadisi..nöbet çarpışma.ikuzey rüzgarı pars narko trerör..ezel..suskunlar .ben bu kanalda komedi aile dram dizilerini tutuğunu görmdim..hep yayından kalktı...

Kuzey Yıldızı: İlk Aşk tuttu bence, devam ediyor. :A

• Beğendim
Reactions: Doğan
Kuzey Yıldızı: İlk Aşk tuttu bence, devam ediyor. :A
ilk aşk dizisi..sevdim ben diğer romantik aşk dizilerinden farklı..yeni sezonda var...eskiden acil aşk aranıyoprda vardı onuda izlerdim..show tv diziler liginde .3.olur bence ..diziler liginde güçlü show tv..