Çukurova Üniversitesi ve Adana hakkında?

тüяк_gєηç

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
0
Puanı
157
Web Sitesi
www.favoriforumum.com
Arkadaşlar bu sene mâlum son sınıfım ve hayırlısıyla tercih yapıp bi üniversiteye yerleşcm. Geçen sene okul gezisinde Adana Çukurova Üniversitesi'ne gitmiştik ve benim çok hoşuma gitti kampüsü. Eğitim seviyesini de araştırdım, güzel bi üniversite. Fakat halkın öğrenciye bakışı, günlük yaşam, ev kiraları, öğrenci yaşamı nasıldır? Orada okuyan veya tanıdıklarından bişeyler duyanlar varsa benimle paylaşabilir mi?

adanayı bilmemde eğer öğrenciliğini en rahat şekilde yaşamak istiyosan istanbul izmir ve eskişehir dışını çok düşünme :D

Büyük olan şehirlere göre daha sessiz ve tutucu bir yerdir tahminim.
Eğitim seviyesi dediğin gibi yüksek, öğrencilerini de çok koruyan bir üniversite hadi onların kuyusunu kazalım demiyorlar yani :)
Lisedeki öğretmenlerimizden birisi okumuş ama sonradan pişmanlık duydum demişti. Ucuz bir yer maddi sıkıntı dert olmuyor çok ama sosyal hayat yok diyordu.

Benim arkadaşların çoğu orada bi sorun yok mutlular orada ama tek sorun sıcaklar cidden aşırı derecede sıcak oluyormuş ve bıkkınlık derecesine geliyormuş onun dışında öğrenci için iyi bi şehir ama bi İzmir - Eskişehir değildir :)

Benim arkadaşların çoğu orada bi sorun yok mutlular orada ama tek sorun sıcaklar cidden aşırı derecede sıcak oluyormuş ve bıkkınlık derecesine geliyormuş onun dışında öğrenci için iyi bi şehir ama bi İzmir - Eskişehir değildir :)

Herkesin tek şikayeti sıcaklık sanırım ya :) Onu da şöyle düşündüm zaten okul haziranın başında bitiyo yani en sıcak dönemde zaten okul yok. Belki de doğrudur dmi :) Teşekkürler kardeşim.

Herkesin tek şikayeti sıcaklık sanırım ya :) Onu da şöyle düşündüm zaten okul haziranın başında bitiyo yani en sıcak dönemde zaten okul yok. Belki de doğrudur dmi :) Teşekkürler kardeşim.

Haziranda bitsede orada sıcaklık martın ortası gibi başlıyor ve nisan - mayıs gibi felaket oluyor :) Bir de yaz okulu falan bırakırsan hiç gidemezsin :D Bizim hoca adana da öğretmenlik yapmış yazın halı sermiyorduk diyo serince halılar sıcaktan koku falan yapıyormuş kimse de halı göremezsin diyodu o derece :D