Benim de sevdiğim kadın oyuncular var unuttun mu?Öyle bazıları gibi önüme çıkan her yeteneksiz ecünnüyü savunmuyorum.
Benim de sevdiğim kadın oyuncular var unuttun mu?Öyle bazıları gibi önüme çıkan her yeteneksiz ecünnüyü savunmuyorum.
Her fırsatta laf soktuğun kadının sahnesiyle cevap vermen tutarsızlığını ne güzel göstermiş.
Hahhaahah sen ne utanmazsın be, Yasak Elma'yı örnek veriyim çünkü o kadar çok ki saymakla bitmez. Diziye demediğini bırakmayıp fotodur, videodur kullanan kimdi.Her fırsatta laf soktuğun kadının sahnesiyle cevap vermen tutarsızlığını ne güzel göstermiş.@xemrexxx
Her fırsatta laf soktuğun kadının sahnesiyle cevap vermen tutarsızlığını ne güzel göstermiş.@xemrexxx
Yiyin birbiriniziHahhaahah sen ne utanmazsın be, Yasak Elma'yı örnek veriyim çünkü o kadar çok ki saymakla bitmez. Diziye demediğini bırakmayıp fotodur, videodur kullanan kimdi.
Ay ne yiyeceğim. Kendi tutarsızlıklarını görmez başkasına çamur atar, sırf kendini bir halt sanmasın diye karşılık veriyorum yoksa muhatap bile olmam.Yiyin birbirinizi
Yiyecek daha iyi şeyler varken bozuk elmalarla vakit kaybetmem.Yiyin birbirinizi
Hahhaahah sen ne utanmazsın be, Yasak Elma'yı örnek veriyim çünkü o kadar çok ki saymakla bitmez. Diziye demediğini bırakmayıp fotodur, videodur kullanan kimdi.
Dinime küfreden Müslüman olsa.Ay ne yiyeceğim. Kendi tutarsızlıklarını görmez başkasına çamur atar, sırf kendini bir halt sanmasın diye karşılık veriyorum yoksa muhatap bile olmam.
Esas senin için geçerli bu laf, kendi yaptığın rezillikleri hiçbir zaman görmezsin hep başkalarına laf atarsın.Yiyecek daha iyi şeyler varken bozuk elmalarla vakit kaybetmem.
Dinime küfreden Müslüman olsa.
Yiyecek daha iyi şeyler varken bozuk elmalarla vakit kaybetmem.
Dinime küfreden Müslüman olsa.
Love is love didişmeyin seviyorsanızEsas senin için geçerli bu laf, kendi yaptığın rezillikleri hiçbir zaman görmezsin hep başkalarına laf atarsın.
Gelir gelmez algı yaratma saçma sapan, kopartırım kafanı!!Love is love didişmeyin seviyorsanız@Dosi
Love kelimesinden tiksindirme insanı.Love is love didişmeyin seviyorsanız@Dosi
Daha çok Exxen'e yakışır bir proje gibi.Tuba Büyüküstün ve Murat Boz partner olacakmış. 😱 (Kaynak: Birsen A.)
Boz için üzücü haber.Tuba Büyüküstün ve Murat Boz partner olacakmış. 😱 (Kaynak: Birsen A.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?