Emrah konmamışGenelde adam yerine konmayanlar katılmıyor diye biliyorum![]()
Onu gözden kaçırmısım ozaman Vartolu analizimde haklıyımEmrah konmuş ki videoda yer alıyor![]()
Hayır benim dediğim gibi oluyor geneldeOnu gözden kaçırmısım ozaman Vartolu analizimde haklıyım![]()
![]()
![]()
Hayır benim dediğim gibi oluyor genelde
Vartoluyu adam yerine saymadıkları için dahil etmemişler![]()
Beni karakterler ilgilendiriyor ayollYa sen nasıl satıcı bir insansın asıl başrol orada videoya girmiş artık Aras'a da laf atıyorsun![]()
2. plandaki hafif kötü adamları seviyorsun demek kiBeni karakterler ilgilendiriyor ayollHele 2.fragmandan sonra dahada gıcık oldum İdris ve Yamaca bukadar Yamacı sevmesi çok gıcık
![]()
![]()
Selime hak vermeye başladım son bölümler![]()
![]()
@S.G.A.T.
İdris çok yanlış yaptı Selim'eBeni karakterler ilgilendiriyor ayollHele 2.fragmandan sonra dahada gıcık oldum İdris ve Yamaca bukadar Yamacı sevmesi çok gıcık
![]()
![]()
Selime hak vermeye başladım son bölümler![]()
![]()
@S.G.A.T.
2. plandaki hafif kötü adamları seviyorsun demek kiÇağatay'ı neden sevmediğin anlaşıldı, hep o 1. başrol iyi karakteri canlandırınca senin hoşuna gitmiyor
![]()
Mert ile Vartolunun hayatları zaten benziyorİdris çok yanlış yaptı Selim'e
Sen parlaklara değil de kötülere merak salarsan tabi evde çürürsün böyleMert ile Vartolunun hayatları zaten benziyor![]()
![]()
Ben potansiyelli kötü adamı hemen anlarım ayoll 1.bölümde benim favorim Vartolu demiştim video paylaşmıştım ozaman forum izleyenler pek sallamamıştılar adamı 3-4 bölüm sonra tam fenomen olmuştu ama fenomen olmadan potansiyeli sezmiştim tabi görür görmez![]()
![]()
![]()