Çukur'dan Anneler Günü Mesajı

serhatt

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
85,420
Puanı
1,060
Show Tv'nin fenomen dizisi Çukur'dan Anneler Günü'ne özel video geldi.
İşte o video;

Hayır benim dediğim gibi oluyor genelde
Vartoluyu adam yerine saymadıkları için dahil etmemişler :A
Ya sen nasıl satıcı bir insansın asıl başrol orada videoya girmiş artık Aras'a da laf atıyorsun :A
Beni karakterler ilgilendiriyor ayoll :A Hele 2.fragmandan sonra dahada gıcık oldum İdris ve Yamaca bukadar Yamacı sevmesi çok gıcık :A :A :A

Selime hak vermeye başladım son bölümler :A :A :A @S.G.A.T.

Beni karakterler ilgilendiriyor ayoll :A Hele 2.fragmandan sonra dahada gıcık oldum İdris ve Yamaca bukadar Yamacı sevmesi çok gıcık :A :A :A

Selime hak vermeye başladım son bölümler :A :A :A @S.G.A.T.
2. plandaki hafif kötü adamları seviyorsun demek ki :A Çağatay'ı neden sevmediğin anlaşıldı, hep o 1. başrol iyi karakteri canlandırınca senin hoşuna gitmiyor :A

2. plandaki hafif kötü adamları seviyorsun demek ki :A Çağatay'ı neden sevmediğin anlaşıldı, hep o 1. başrol iyi karakteri canlandırınca senin hoşuna gitmiyor :A
İdris çok yanlış yaptı Selim'e
Mert ile Vartolunun hayatları zaten benziyor :A :A :A

Ben potansiyelli kötü adamı hemen anlarım ayoll 1.bölümde benim favorim Vartolu demiştim video paylaşmıştım ozaman forum izleyenler pek sallamamıştılar adamı 3-4 bölüm sonra tam fenomen olmuştu ama fenomen olmadan potansiyeli sezmiştim tabi görür görmez :A :A :A

Mert ile Vartolunun hayatları zaten benziyor :A :A :A

Ben potansiyelli kötü adamı hemen anlarım ayoll 1.bölümde benim favorim Vartolu demiştim video paylaşmıştım ozaman forum izleyenler pek sallamamıştılar adamı 3-4 bölüm sonra tam fenomen olmuştu ama fenomen olmadan potansiyeli sezmiştim tabi görür görmez :A :A :A
Sen parlaklara değil de kötülere merak salarsan tabi evde çürürsün böyle :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,262
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs