'Çukur'dan 3. Sezon Sürprizi!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
45,924
Puanı
1,061
Show TV'nin sevilen dizisi 'Çukur'dan 3. sezon sürprizi!

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerinde Aras Bulut İynemli, Ercan Kesal, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Kubilay Aka, Perihan Savaş, Rıza Kocaoğlu gibi isimlerin yer aldığı dizinin 67. bölümüyle 27 Mayıs Pazartesi akşamı sezon finali olacağı açıklandı. Bu müjdeyi ise dizinin başrol oyuncusu Aras Bulut İynemli verdi.

''Çukur'' yeni bölümleriyle, sezonun son 10 bölümüyle her pazartesi 20.00'de Show TV'de!

Beklenen bir şeydi zaten, reytingleri hala çok iyi dizinin. Açıklanmayan konular ve daha diziye dahil olacak yeni karakterler de var. Seneye de bu reytingleri en kötü ihtimalle bu ayarda gidecektir yani.

Alperen Duymaz diziden ayrılalı

25 değil 27 olacak

Evet gecen sezon aciklamisdilar zaten elimizde 3 sezonluk senari var akini da 3 sezona sakladilar buyuk basari 3 sezona gidiolar ay yapimin son donemde sezon sayisi yuksek olan projesi dielim

Yamaç bu müjdeyi nerede ve kime verdi? YouTube da kaydı var mı?

Anlayamadım çoğu oyuncusu tiyatro kökenli, her hafta zirvede olan ve sürekli 9-10 reyting alan bir dizinin yeni sezon onayı alması nasıl sürpriz oldu???

Reactions: ömer karataş
Senaryo ağır ilerleyince ve o kadar konu havada kalınca tahmin etmiştim. Haziran'da final yapmasını isterdim. Reytingleri stabil ama birşeyin de cıvkını çıkartmasınlar artık.