Çukur'da Parlayan Şarkılar

Hep gururdan bunlar
hazır böyle itiraftayken hemen ekle

Hep gururdan bunlar
hazır böyle itiraftayken hemen ekle
Sen her şeye muhalifsin arkadaş, çözemedim ben seni. Geçen profiline gireyim dedim, bir şey söyleyecektim, giremedim. Özel mesaj göndereyim dedim, o da gitmedi. Hem gizemli, hem de her şeye muhalif.

Sen her şeye muhalifsin arkadaş, çözemedim ben seni. Geçen profiline gireyim dedim, bir şey söyleyecektim, giremedim. Özel mesaj göndereyim dedim, o da gitmedi. Hem gizemli, hem de her şeye muhalif.
Arkadaşlık yollamaya elin mi varmadı

Sen izlemiyormuşsun beni 😱 Dur ben izlim bekle
Şimdi oldu, profilin görüntüleniyor şimdi. Bir yıl ara verince, sen aktifliğini arttırmışsın. Muhalif kimliğinle muhalif oluyorsun, bana da bu ara fazla denk geldi bu. Her şeye eleştiri.

Şimdi oldu, profilin görüntüleniyor şimdi. Bir yıl ara verince, sen aktifliğini arttırmışsın. Muhalif kimliğinle muhalif oluyorsun, bana da bu ara fazla denk geldi bu. Her şeye eleştiri.
Muhalif değil de herkesle aynı görüşte değilim
Yorumlarına katildiğim insanları zaten ya beğeniyorum yada alıntılayarak hak veriyorumdur
Bana göre de forum muhalif hatta sosyal medyanın genel görüşünü kendi görüşleriymiş gibi benimsiyorlar

Çok uzun yorumlarımı görmüyorsun da, kısa yazdığım yorumlara katılmayıp, alıntılıyorsun. Üşengeçlik de var tabi.

Sen çok uzun yazıyorsun bazen
Sohbette Allah'tan kısa yazıyorsun
Konuyu yorum yaparken; birincisi konuyu analiz ediyorum, ikincisi içimde kalmasın diye her şeyi yazıyorum. Ondan uzun oluyor yazılarım ama okunur. Akıcı yazdığımı düşünüyorum.

Konuyu yorum yaparken; birincisi konuyu analiz ediyorum, ikincisi içimde kalmasın diye her şeyi yazıyorum. Ondan uzun oluyor yazılarım ama okunur. Akıcı yazdığımı düşünüyorum.
Foruma ilk uye oldugumda ben de öyleydim ama baktım herkes kısa ve "lak lak" peşinde neden kendimi yorayım dedim

Foruma ilk uye oldugumda ben de öyleydim ama baktım herkes kısa ve "lak lak" peşinde neden kendimi yorayım dedim
Ben istisnayım yani. Uzun yazmak "huydur bende". Sana da tavsiye ederim. İçinde bir şey kalmıyormuş hissi veriyor. Ben o yüzden bu kadar çok uzun yazıyorum aslında.

Karşınızda Cem Adrian'dan "Sen Gel Diyorsun"

Dizinin son bölümünde (15. Bölüm) Cem Adrian'ın seslendirdiği ve yeterince ilgi görmediğini düşündüğüm eseri çaldı. Aralık 2017'de kaybettiğimiz halk ozanı Ali Kızıltuğ'un eserini Cem Adrian, mükemmel bir şekilde seslendiriyor.

Çukur'dan önce 10 milyon izlenmeye ulaşmıştı diye hatırlıyorum. Şimdi de hakettiği değeri görecek ve daha fazla dinlenecek.

@Çiğdem-, @Sherlock, @mesmeso61, @S.G.A.T., @MEnes, @xBUGRAx, @ömer karataş, @batuhankaralar, @MasacRE-, @Polat Şaşmaz, @vadikızı, @Forumdash, @Dosi.