Hangi sahneSonrakı mesajımı görmedin sanırım abicim benim bahsettim sahne ilk sezon sahnesi 2 değil
Hangi sahneSonrakı mesajımı görmedin sanırım abicim benim bahsettim sahne ilk sezon sahnesi 2 değil
Ben şunu diyorum hatta Hazar ile başka bir adamın dövüşmesini bile şeye bağlamışlar diye baya eleştirmiştim @Harunnn60 hatırlarHangi sahne
Hee Sena'yla sahneden sonra olmaz benceBen şunu diyorum hatta Hazar ile başka bir adamın dövüşmesini bile şeye bağlamışlar diye baya eleştirmiştim @Harunnn60 hatırlar@MasacRE @xemrexxx @serhatt
ÇağatayBen şunu diyorum hatta Hazar ile başka bir adamın dövüşmesini bile şeye bağlamışlar diye baya eleştirmiştim @Harunnn60 hatırlar@MasacRE @xemrexxx @serhatt
o da olabilirYada beterin beteri vardır desek daha mı iyi olur?
Yada beterin beteri vardır desek daha mı iyi olur?
Benim bi arkdaşim vardi 1332 ylından tanıdıgım şey derdi hep; Gelen gideni aratır
Ne derseniz deyin ayoll çekilecek çilem bitmiyor işte Sena geberince sevinemeden benimde bir ayağım çukra düştü
sevinmek haram sana bana iffetsiz diye iftira atmanın bedeliNe derseniz deyin ayoll çekilecek çilem bitmiyor işte Sena geberince sevinemeden benimde bir ayağım çukra düştüGeldim sevinecem bu ecünnü çıktı@xemrexxx
kız yüzünün gülmeme sebebini söyledim işte, bana iftiraların yüzünden yalan mı
İffetlisin dersemde yalandan çarpılacaz bu seferdekız yüzünün gülmeme sebebini söyledim işte, bana iftiraların yüzünden yalan mı
Ayça Ayşin, Aras'ının koynuna girince ben de aynen o şekil güleceğim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?