mesmeso Moderatör Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 18,535 Reaksiyon puanı 10,420 Puanı 860 Yaş 24 Konum Trabzon 2 Ekim 2018 #21 Ulan Gökhan Horzum yüzünden suçlu ben oldum.
Çiğdem Emekli Katılım 30 Aralık 2013 Mesajlar 143,844 Reaksiyon puanı 123,756 Puanı 1,060 Yaş 33 Konum Giresun 3 Ekim 2018 #22 Sherlock' Alıntı: EDHO'da sezon sonuna kadar kalıcı gözüküyor ama ölürse falan dönebilir Çukur'a. Belli olmaz. Genişletmek için tıkla ... Bully' Alıntı: Aynen kendi de inanmış, suçu @mesmeso61 e atıp kendini rahatlatıyor. Kahraman da EDHO'dan çıkıp gelebilir, nasıl olsa Çukur'da kimse ölmüyor. Genişletmek için tıkla ... İlk defa bir dizide ölmeyen nasıl ölmemiş gösterilmediğini görüyorum oyüzden Kahramanda gelse bir eşy olmaz oturur çay içer Cumali ile
Sherlock' Alıntı: EDHO'da sezon sonuna kadar kalıcı gözüküyor ama ölürse falan dönebilir Çukur'a. Belli olmaz. Genişletmek için tıkla ... Bully' Alıntı: Aynen kendi de inanmış, suçu @mesmeso61 e atıp kendini rahatlatıyor. Kahraman da EDHO'dan çıkıp gelebilir, nasıl olsa Çukur'da kimse ölmüyor. Genişletmek için tıkla ... İlk defa bir dizide ölmeyen nasıl ölmemiş gösterilmediğini görüyorum oyüzden Kahramanda gelse bir eşy olmaz oturur çay içer Cumali ile