Çukur Dizisinden Ayrılan İsimler Belli Oldu!

batuhankaralar

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
16,900
Puanı
1,061
36425-800x450.jpg

Pazartesi gününün lider dizisi Çukur'da sezon finali ile ayrılan oyuncular belli oldu!

Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Dilan Çiçek Deniz, Necip Memili, Erkan Avcı, Berkay Ateş, Ercan Kesal ve Perihan Savaş'ın yer aldığı dizinin sezon finalinde ölenler büyük bir soru işareti olmuştu. İkinci sezonun üçüncü bölümü ile beraber dizinin kadrosundan ayrılanlar belli oldu!

Muhittin karakterini canlandıran Nebil Sayın, Paşa karakterini canlandıran Kemal Sarıkartal, Nedret karakterini canlandıran Zeynep Kumral ve Acar karakterini canlandıran Doğan Can Sarıkaya sezon finalindeki düğünde ölerek diziye veda ettiler.

"Çukur", ikinci sezonuyla her Pazartesi Show TV'de!

Paşa ölmeseydi keşke.

Akşin? :A @Çiğdem-
Paşa ölmemeliydi :(
Çok büyük sürpriz oldu :A :A o Ka vurulmaya 1 başrol bile gitmemis
Bunlar nasıl kurtuldu ayoll :A Medet nasıl kurtuldu düğündekiler nasıl kurtuldu . Emmi İdris nasıl kurtuldu Selim naısl kurtuldu gerçekten şaka gibi hortlak gibi karşımıza çıkıyorlar ölmedik diye ve bir sahneyle gösterme zahmetine girmediler bu kadar amatorluk olmaz :A

Şu Pis yedilide olan Trafo onu mahallede öldürmüşlerdi ya da benmi yanlış hatırlıyorum hortlak gibi meydana çıktı yakında Kahramanda gelip bir çay koy Yamaç diyecek diye korkuyorum nasılsa nasıl oldunu açıklama dertleri yok :A :A :A @Sherlock @MasacRE- @Bully

Bunlar nasıl kurtuldu ayoll :A Medet nasıl kurtuldu düğündekiler nasıl kurtuldu . Emmi İdris nasıl kurtuldu Selim naısl kurtuldu gerçekten şaka gibi hortlak gibi karşımıza çıkıyorlar ölmedik diye ve bir sahneyle gösterme zahmetine girmediler bu kadar amatorluk olmaz :A

Şu Pis yedilide olan Trafo onu mahallede öldürmüşlerdi ya da benmi yanlış hatırlıyorum hortlak gibi meydana çıktı yakında Kahramanda gelip bir çay koy Yamaç diyecek diye korkuyorum nasılsa nasıl oldunu açıklama dertleri yok :A :A :A @Sherlock @MasacRE- @Bully

En azından nasıl yaşadıklarını falan anlatsalardı, @MasacRE- bey ile böyle olacağını tahmin etmiştik ama bir umudumuz da vardı belki nasıl yaşadıklarını gösterirler diye. Göstermediler, hepsi bir anda karşımıza kanlı canlı olarak çıktı. :A

Pis Yedili'deki Trafo ölmemişti, dayak yemişti bol bol sonra öyle bırakmışlardı. :A

Kiz çukurdakiler de @destere gibi tam geberdi diyoruz hortluyorlar :A

Sezon finalini izledikten sonra messenger'da konuşmuştuk, sen demiştin ki forumda bir konu açıldı, tüm kadro yazılı, Yamaç, Vartolu, Sena, Sadiş, Aliço dışında herkes gitti gibi, ben de gör bak çoğu yaşayacak demiştim. :A Klasik Türk dizisi. :A

Medet ölür dedim, o bile duruyor. :D Ölenler de gereksiz isimler hep. :A

Sezon finalini izledikten sonra messenger'da konuşmuştuk, sen demiştin ki forumda bir konu açıldı, tüm kadro yazılı, Yamaç, Vartolu, Sena, Sadiş, Aliço dışında herkes gitti gibi, ben de gör bak çoğu yaşayacak demiştim. :A Klasik Türk dizisi. :A

Medet ölür dedim, o bile duruyor. :D Ölenler de gereksiz isimler hep. :A
@mesmeso61 konusu forumdakı üyeleride yazmaya baslayınca durdurmuştuk konuya bak :F :F :F @Sherlock @MasacRE- @serhatt @xemrexxx
https://fav10.net/forum/threads/Çukurda-adam-bırakmadılar.279614/

Hahaha adam sezon finali heyecanı ve adrenaliyle fena gaza gelip konuyu açmış ama siz niye onun gazına geldiniz ben anlamadım :A Arka Sokaklar sezon finali gibi olmuş, ölen başrol yok, önemli yan rol bile yok. :F

O isimlerin öleceğine sadece @Çiğdem- inanmıştı. :A Adamlar herkesi yaşattı, bari 350 kurşun yiyen Medet ölseydi. :A