S.G.A.T.
Favori Üye
bekle 1 dakikaBende izlemek istiyorum dakıkası ne hiç hatırlamıyorum çünkü
bekle 1 dakikaBende izlemek istiyorum dakıkası ne hiç hatırlamıyorum çünkü
Ülkede kullanımda yok diyor neyse ben bulurumdirekt o sahneden başlıyor
youtube butonuna bas siteden izle olur mu öyle şeyÜlkede kullanımda yok diyor neyse ben bulurum
Ülkeniz de kullanımda değil diyoryoutube butonuna bas siteden izle olur mu öyle şey
Valla resmi sayfa. Bir şey de yüklemedimÜlkeniz de kullanımda değil diyor
Bir programs ayesin de izleniyor bunlar sanırım sende yüklü
Ben izleyemiyorum bu kanaldanValla resmi sayfa. Bir şey de yüklemedimZaten millet hırıl hırıl izliyor yorumlardan görüyorum neyse
Sahne 1:03:50'de bulursan izlersin
Ülkeniz de kullanımda değil diyor
Bir programs ayesin de izleniyor bunlar sanırım sende yüklü
Türkiye'de kapatıyorlar erişime sitesinden veya Puhu'dan izlensin diye herhaldeValla resmi sayfa. Bir şey de yüklemedimZaten millet hırıl hırıl izliyor yorumlardan görüyorum neyse
Sahne 1:03:50'de bulursan izlersin
Aaa doğruya Türkiye de olmadığını unutmuşum @S.G.A.T. INTürkiye'de kapatıyorlar erişime sitesinden veya Puhu'dan izlensin diye herhaldeSerhan Azerbaycan'da olduğu için açılır orada. Açanlar da vpn ile açmıştır
Bir saniye bizim ülkede bir site var türk dizileri oradan izleniyor. Hatta Fi'yi falan da izleyebiliyoruz.Türkiye'de kapatıyorlar erişime sitesinden veya Puhu'dan izlensin diye herhaldeSerhan Azerbaycan'da olduğu için açılır orada. Türkiye'den açanlar da vpn ile açmıştır
Burada puhu tv var resmi olarak oraya yükleniyor. Ben şimdi açmıyacağım da size sorunu söyleyeyim dedimBir saniye bizim ülkede bir site var türk dizileri oradan izleniyor. Hatta Fi'yi falan da izleyebiliyoruz.Bi deneyin açılıyor mu
http://video.az/tvseries/cukur/season/1/episode/5
@Çiğdem-
404 geliyorBir saniye bizim ülkede bir site var türk dizileri oradan izleniyor. Hatta Fi'yi falan da izleyebiliyoruz.Bi deneyin açılıyor mu
http://video.az/tvseries/cukur/season/1/episode/5
@Çiğdem-
Burada puhu tv var resmi olarak oraya yükleniyor. Ben şimdi açmıyacağım da size sorunu söyleyeyim dedim@Çiğdem- açsın istiyorsa
Mutlaka yayinlayan siteler vardır
Google sitelerinden izliyorum mecburMutlaka yayinlayan siteler vardırFi ilk başladığında google'dan az aramadık
İleri sarma sen de o zaman akışına bırakGoogle sitelerinden izliyorum mecburPhu dan dizi falan izlenmiyor 1 gıdım ileri sarıyorsun donuyor öyle sitemi olur@MasacRE-
Ohaa öyle dizimi izlenirİleri sarma sen de o zaman akışına bırak
Tv'den izlerken geçemiyorsun işte Tv'den izliyormuş gibi düşün ecünnülere de katlan artık bir zahmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?