Çukur Dizisi İçin Şok İddialar

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
139,043
Puanı
1,061
Pazartesi akşamları ekrana gelen Çukur dizisi ile ilgili iki bomba iddia ortaya atıldı.

İlk iddia dizide Öner Erkan tarafından canlandıran Selim karakterinin eşcinsel çıkacağı. Geçtiğimiz bölümde avukat Nazım , Selim karakterini tehdit ederken bir video izletmişti, bu videoda Selim'in bir erkekle çekilmiş görüntüleri olduğu iddia ediliyor.

İkinci iddia ise avuklatın patronu olarak diziye girecek oyuncu. Bu rol için son olarak Paramparça dizisinde rol alan Barış Falay'a teklif götürüldüğü, oyuncunun teklife sıcak baktığı öğrenildi.
582eebe418c77331e06cb3d0.jpg

İlki zaten öyle. İkincisi de olabilecek bir durum. Olsa da normal olur sırıtmaz. Yine de farklı bir isim görmek isterdim.

İlk iddia çok büyük bir sürpriz veya ters köşe olmadığı taktirde doğru.

İkinci iddianın olabileceğini dün yazmıştım zaten, fragman konusunda. Barış Falay, genellikle Ay Yapım dizilerinde rol alan bir isim. Çukur'a katılması sürpriz olmaz. Şahsen ben çok isterim Barış Falay'ın diziye katılmasını. Çok iyi bir oyuncu, dizinin seviyesini bir tık yukarı taşıyabilecek bir isim. Bu tarz rolleri de oldukça iyi oynar zaten.

Ilk iddianin dogru olma olasiligi cok yuksek ne yazik ki :(
Sadece santaj olsa farkli bir sey cikma ihtimali vardi, ama karisiyla olan sahne tamamen umutlarimi yok ediyor

İlk iddia zaten tahmin ediliyordu.

Barış Falay kaliteli yapımları sever. O gelirse kadro hepten güzelleşecek. Daha yedek kulübesinde Mustafa Üstündağ var.

İlk iddia kesin gibi eğer senarist çark etmezse

İkincisine geleceksek Barış Falay dan artık "Beyfendi" rolü beklemiyoruz. Kerpeten Ali gibi roller bekliyoruz

Beyfendi Şener Şen olsun

İlk bölümü izleyip yorumladiğimda @Çiğdem- e demiştim bu eşcinsel mi diye :F Kız @S.G.A.T. ile dalga geçiyordu :A
zaten ''senden iyi popçu olur''dediklerinde o ka sinirlenmesinden belliydi :A neyse Türk toplumunun manevi değerlerini aşağılayan ay yapımı kınıyorum :A

İlk iddianın doğru olduğu çok açık ama senaryoda dillendiremiyorlar haklı olarak :A

İkinci iddia da büyük ihtimal yalandır :D

fan sayfaları daha ilk bölümden abisiyle gece gezmesinde yalnız uyumasından kıllanmışmış. Bir de üstüne senden POPçu olmaz konusunda sonra emin olmuşlar. Ne safım hiç aklıma gelmedi :T: @Çiğdem- @MasacRE- @Forumdash @xemrexxx
bizim rahmetli @destere nin de gerçek adı selimdi demek ki @Çiğdem- in selimler üzerinde çok büyük negatif etkisi var anında yumuşatıyor:A @Harunnn60 @Dosi @mrt-06
İlk iddia çok büyük bir sürpriz veya ters köşe olmadığı taktirde doğru.

İkinci iddianın olabileceğini dün yazmıştım zaten, fragman konusunda. Barış Falay, genellikle Ay Yapım dizilerinde rol alan bir isim. Çukur'a katılması sürpriz olmaz. Şahsen ben çok isterim Barış Falay'ın diziye katılmasını. Çok iyi bir oyuncu, dizinin seviyesini bir tık yukarı taşıyabilecek bir isim. Bu tarz rolleri de oldukça iyi oynar zaten.
Selim barda görüştüğü adamın evinden çıktı sabah diyorlar yorumlarda ben öyle birşey hatırlamıyorum o kaçıncı bölümde oldu (b) @MasacRE-

Selim barda görüştüğü adamın evinden çıktı sabah diyorlar yorumlarda ben öyle birşey hatırlamıyorum o kaçıncı bölümde oldu (b) @MasacRE-
4. Üşenmeyip bulup izledim sahneyi. Aslında güzel bu tarz ipuçları bırakmaları pek rastlanan bir durum değil türk dizilerinde. Acıyorum adama yazık :T: