Show Çukur - Dizi Yorumları

Yıllar sonra tam bir bölüm dram türk dizisi İzledim. Başarılı bir iş. İlk bölüm film gibiydi. 2 saatten fazla 1 bölüm. 1.2 saat falan olsa ne kaliteli iş çıkar kim bilir. Oyunculuklar çok çok iyi. Aras Bulut Öner Erkan'ın çok fazla gerisinde kalacak demedi demeyin. Baba rolü de Ercan Kesal'a ne oturmuş ama. Umarım ilk bölümdeki kaliteyi olabildiği kadar korurlar.

Yamaç'ın evinin balkonunu Ezel'in evinin balkonuna benzeten bir tek ben miyim?

Oooo güzel fragman olmuş. İlk bölümde anlamıştım tepkilerinden en küçük kardeşin Saadettin'le gizli bir anlaşma yaptığını burada ortaya çıktı. Yamaç'ın gelmesiyle işler iyice karışacak belli. Tabi daha Sena da Çukur'a gelecek asıl o zaman hem aile hem Yamaç ekseninde sağlam gelişmeler olacak. Bakalım şu an hikayenin gidişatı ilk aşamada beğendim. Tempolu bir giriş olmuş.

Harika bir fragman merakla bekliyorum bakalım neler olacak

Fragman oldukça güzel. Tempo gitgide artacak bu belli oldu. 3. veya 4. bölümden sonra tempo ve aksiyon olarak zirve yapar dizi. Şimdi Yamaç mahallenin kontrolünü eline almak için çeşitli hamleler yapacaktır. Bu, hareketliliği ve dolayısıyla aksiyonun dozunu arttıracak. Daha sonra Sena mahalleye gelecek, buradan da ekstra bir hikaye ortaya çıkar. Merakla bekliyorum yeni bölümü, bu hareketli fragmanın etkisiyle AB’de ikinci bölümden zirveyi almamız kesinleşti diyebiliriz.

aa bu saadddini oynayan oyuncu kim acaba dikkatimi çok çekiyor arasa olan konsantrem bozulmaya başladı
@mrt-06 @xemrexxx

aa bu saadddini oynayan oyuncu kim acaba dikkatimi çok çekiyor arasa olan konsantrem bozulmaya başladı
@mrt-06 @xemrexxx
Erkan Kolçak iyi oyuncudur. Sağlam işlerde yer almıştır potansiyelli de bir oyuncu. Böyle bir rolde karşımıza çıkarak farklı rollerde de iş yapabileceğini göstermek istemiş ve ilk bölümden anladığım iyi iş çıkarmış.

1.bölümün en dikkat çeken ismiydi bence sen 1.bölümü izlemedinmiki burda konusu açılsın diyorsun birde

1.bölümün en dikkat çeken ismiydi bence sen 1.bölümü izlemedinmiki burda konusu açılsın diyorsun birde
İzledim niye izlemiyim. Konusu açılsın derken neyden bahsettiğini pek çıkaramadım ama hikayeden bahsediyorsan ilk bölümde çok girmediler ondan demişimdir onu.

İzledim niye izlemiyim. Konusu açılsın derken neyden bahsettiğini pek çıkaramadım ama hikayeden bahsediyorsan ilk bölümde çok girmediler ondan demişimdir onu.
aa yok dizinin forum konusu
içerdenin yerine koyalım bunu @mrt-06

aa yok dizinin forum konusu
içerdenin yerine koyalım bunu @mrt-06
Onu ben dedim ne zaman açılacak diye fragmanı paylaşan benim
Bölümü izlerken konusunu açacağız demişti @mrt-06 İçerde'nin bölümünü de çoktan uçurmuş bile zaten İçerde mi kalmış

Ben yazmadım onu @MasacRE- dedi konusu niye yok diye.
Neyse karıştırdın diye fazla da şaapmayalım. Dizi güzel kendine özel forum konusunu hak ediyor nokta.
Onu ben dedim ne zaman açılacak diye fragmanı paylaşan benim
Bölümü izlerken konusunu açacağız demişti @mrt-06 İçerde'nin bölümünü de çoktan uçurmuş bile zaten İçerde mi kalmış
hhaha aa pardon sıvacıları karıştırdım yine geçen yine olmuştu
@MasacRE-
Yılanlar toplanmış yine.
Açacağız dedik birkaç güne.