Çukur - Celasun & Akşın Özel Sahneler

Ha işte bana bunlarla gel, gıcık olduğumdan gebermelerini istiyorum de. :A İnşallah hepsi yaşar da avcunu yalarsın sen de :A
Aaa başka niye isiteyecem ayoll :A @MasacRE-

Tüm gereksizleri bir yere toplayıp kurşunladılar işte @pompy gibi :A :A :A

Siyahlı kız Celasuna diyor kı seni evlendirdim çünkü evliyken ele geçiricem böyle senaryo görüceksek gebersinler ayoll meraklıysanız başka şey açın izleyin :A :A :A @MasacRE- @Bully @Sherlock
Karaca da senin gibi bir cadı zaten sana benzetiyorum onu :A O yüzden Karaca ölsün, Akşın'la Celadun yaşasın, beraber mutlu mesut yaşasınlar :A

Siyahlı kız Celasuna diyor kı seni evlendirdim çünkü evliyken ele geçiricem böyle senaryo görüceksek gebersinler ayoll meraklıysanız başka şey açın izleyin :A :A :A @MasacRE- @Bully @Sherlock
Çok sapıkça bir hareketti, şok oldum. :A Ama Karaca sinyalini vermişti böyle bir şey yapacağının. :A Umarım hepsi yaşayıp senin sinirlerini bozmaya devam ederler. :A

Karaca da senin gibi bir cadı zaten sana benzetiyorum onu :A O yüzden Karaca ölsün, Akşın'la Celadun yaşasın, beraber mutlu mesut yaşasınlar :A
Çok sapıkça bir hareketti, şok oldum. :A Ama Karaca sinyalini vermişti böyle bir şey yapacağının. :A Umarım hepsi yaşayıp senin sinirlerini bozmaya devam ederler. :A
Bunu diyen kız tam benim kafada :A
Aaa @xemrexxx i geçtiniz ayoll tühh size :A :A :A Bir analiz konusu açacam yakında tahmini ölenleri ve kalanları söyleyecem beklemede kalın :Z:Z:Z @Sherlock @mrt-06 @kerem

Forum İstatistikleri

Konular
176,284
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato