Çukur - 93. Bölüm Yorumları | 4. Sezon 1. Bölüm

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
67,516
Puanı
1,060
"Çukur" 4. sezon ilk bölümüyle bu akşam Show TV'de ekranlara gelecek!

Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmenliğini Sinan Öztürk'ün yaptığı dizinin başrollerinde; Aras Bulut İynemli, Barış Arduç, Damla Sönmez, Hazal Subaşı, Perihan Savaş, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Necip Memili, Kubilay Aka, Burak Dakak, Nur Sürer ve Meral Çetinkaya gibi isimler yer alıyor.

'Çukur'un 93. bölümüyle ilgili yorumlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz.

Diziyi izleyenleri tam olarak bilmediğim için etiketleme yapmıyorum. Kendilerini belli ederlerse sevinirim.

Diziyi izleyenleri tam olarak bilmediğim için etiketleme yapmıyorum. Kendilerini belli ederlerse sevinirim.

Sanırım aşağıdaki listeyi kullanabilirsin.
Ben fragman etiketlerinde bu listeyi kullandım en son, yeni sezonu izlemeyecek olanlar da vardır tabii muhtemelen:

@Çiğdem @MasacRE @S.G.A.T. @MEnes @ömer karataş @batuhankaralar @xemrexxx @Sherlock @Bully @kerem @Angelica @Felon @12.Adam @Polat Şaşmaz @Gerekli24 ve dizinin diğer izleyicileri...

İlk bölüme göre iyi bir giriş yaptı. Umarım totalde zirveyi alır

Ben etiket yapıyorsam Utku beyciğim o listede her türlü yer alır, diziyi bırakmış olması bu durumu değiştirmez.

Tamam tamam küfür etme... @MasacRE
Usludur benim marulum bee
çiğdem cadolozu ekimde döncekti foruma bu sahneden sonra kudurukluktan inme inmiştir artık hayatta gelemez
@Yiğitt @Dosi @alperuz

Yeni katılan Seren'i çok beğendim tam kötü kadın olmuş Cengiz Erdenet beyazshow gibi biri çıktı içinden show dünyasının iyi diyer dünyanın kötü babası pasif bir rolmüş ilk sahneden yamaçı istemesi de ayrıca bir saçmalık Cumaliyi esefle kınar iyi bir sezon temenni ederim

Reactions: 12.Adam and Dosi