Malesef hayalUmarım bölüm sonu öpüşürler.
Malesef hayalUmarım bölüm sonu öpüşürler.
Love 101'den bekliyordum aslında ama o da fos çıkacak galibaYaparsa Çukur yapar, en azından beklentimizi görsünler de Netflix'te falan olur ileride belki. Hayaller gerçekleşmek içindir.
Güreş mi tutuyorlarYani normal bir tip, karizmatik gelmiyor bana.(İkisi gay karakteri canlandırsaydı ama Aras Bulut'u Barış Arduç'un altında görmek isterdim.)
Kız o dediğin olursa @serhatt da totosunu açar forumda koşarOnu bunu bilmem ama Yamaç ve Arık Böke'yi öpüştüremezlerse bari yağlı güreş yaptırsınlar.Gözümüz gönlümüz açılsın.
Kubilay ve Mert iyi bir ikili olurlardıYok ya o diziden bir cacık olmaz. Zaten acemi Meriç'in yazdığı dizi yani, Erkenci Kuş'un lise versiyonunu yazmış çoluk çocuk ergenler izlesin diye... Keşke Sex Education tadında bir iş yapabilseler. Oyuncular var da yapımcılar korkak, Netflix'e çekilen şu ana kadar ki dizilerde gay karakter yine yok. Ne farkı var televizyondan ben onu anlamıyorum...
sanabu yakışır imana getirir seni 😂😂
Ekli dosyayı görüntüle 76367
Duşta olurEn azından Yamaç ve Arık Böke yağlı güreş yapsalar ya, off. 😍 @serhatt
Ben açarım yeter ki Yamaçla Barış olsunlarKız o dediğin olursa @serhatt da totosunu açar forumda koşar
Doğru demiş@denizz19 zaten barış için tereyağlı bu oğlan derdi
Geberesiceler...Kesinlikle ama hepsi için ayrı kezban bulmuşlar partner yapmak için.
Çok mantıklıSüper olur da yapsalar keşke.Ama yağlı güreşi çekebilirler, Gökhan Horzum bunu bir düşünsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?