- Reaksiyon puanı
- 85,420
- Puanı
- 1,060
Pazartesi akşamı yokum hiç bir etiket istemiyorumForumda olamıcam için malum sonuclar için benim olmam şart![]()
Pazartesi akşamı yokum hiç bir etiket istemiyorumForumda olamıcam için malum sonuclar için benim olmam şart![]()
Senin ne işin var Çukurda izlemiyonPazartesi akşamı yokum hiç bir etiket istemiyorum![]()
Yakınımın bir kutlaması var oraya gidicemSenin ne işin var Çukurda izlemiyon![]()
Forumda olmucaksan yapacak bşi yok zaten olmadın için niye yoktun demeyizYakınımın bir kutlaması var oraya gidicem![]()
19 yaparsan olabilirim 19 yapForumda olmucaksan yapacak bşi yok zaten olmadın için niye yoktun demeyiz
Saati 20:00 yapacam![]()
Yetiştirebilirmiyim bilmiyorum kı akşam yemeğine çakısıyor ama 19 :00 yapalım o zaman gelince bakarız uydurursak açıklarız19 yaparsan olabilirim 19 yap![]()
Öyle olursa iyi olur hem herkes sonuçları merak ediyorYetiştirebilirmiyim bilmiyorum kı akşam yemeğine çakısıyor ama 19 :00 yapalım o zaman gelince bakarız uydurursak açıklarız![]()
Vartoluyu izlersin hemÖyle olursa iyi olur hem herkes sonuçları merak ediyor![]()
21.00'den sonra evde olmucam be ne izlemesiVartoluyu izlersin hem![]()
![]()
![]()