Çukur - 6. Bölüm Fragmanı

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
47,948
Puanı
1,060
Başrollerini Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal, Erkan Kolçak Köstendil, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Perihan Savaş, İrem Altuğ ve Öner Erkan'ın paylaştığı; yapımcılığını Ay Yapım'ın, yönetmenliğini Sinan Öztürk'ün yaptığı, senaryosunu Gökhan Horzum'un kaleme aldığı Çukur'un '6. Bölüm Fragmanı' yayınlandı.

Çukur 6. Bölüm - 1. Fragman:

"Ben şimdi babama gitsem... Desem ki; Baba oğlun hain!"

Çukur 6. Bölüm - 2. Fragman:

”Çukur'u, Çukur’un adamı yönetsin!”

Son düzenleme:
gerçekten açığa çıkınca selim için iki ihtimal kalıyor
ya ölecek yada taraf değiştirecek aslında 3.ihtimalde var alyanak gibi bir o tarafa bir bu tarafa çalışacak
1f600.png

Bu kadar erken açığa çıkar mı acaba Selim. Çıkarsa değişik ve güzel olur. Bölümde göreceğiz artık.

Oooo Her bölüm adam dövüyor yamacım :Z:Z:Z @xemrexxx @MasacRE- @Sherlock @S.G.A.T.

Koskoca İsa'yı dövdü, ondan önceki bölüm 3-4 tane adamı tek başına dövmüştü. Artık kimseden dayak yememesi lazım. Hele Celasun'u tek eliyle falan dövmesi lazım, şimdi dayak yerse komik olur. :A

Ayrıca Celasun karakterinin dizide herhangi bir amacı bulunmuyor. Geçtiğimiz bölümlerde Vartolu'yu öldürecekti, bu bölüm Vartolu'nun baş düşmanı olan Yamaç'la dövüşüyor. Amacı olmayan bir karakter. :A

Celasun işte, arkadan gelip sopayı yapıştırıyor görmedin mi :A

İçerde'de Sarp, Mert'i sürekli döverdi. Mert'te her seferinde, Celasun gibi sopayla, taşla falan Sarp'a arkasından saldırırdı. Başka türlü alt edemezdi çünkü. Hatırladın mı? :A

Koskoca İsa'yı dövdü, ondan önceki bölüm 3-4 tane adamı tek başına dövmüştü. Artık kimseden dayak yememesi lazım. Hele Celasun'u tek eliyle falan dövmesi lazım, şimdi dayak yerse komik olur. :A

Ayrıca Celasun karakterinin dizide herhangi bir amacı bulunmuyor. Geçtiğimiz bölümlerde Vartolu'yu öldürecekti, bu bölüm Vartolu'nun baş düşmanı olan Yamaç'la dövüşüyor. Amacı olmayan bir karakter. :A

İçerde'de Sarp, Mert'i sürekli döverdi. Mert'te her seferinde, Celasun gibi sopayla, taşla falan Sarp'a arkasından saldırırdı. Başka türlü alt edemezdi çünkü. Hatırladın mı? :A
Yamacım sopayı yemez yine döver :Z @MasacRE- yine çatlyacak bu bölüm :A

Orada Yamac hamle yapıyor be karşılayıp dövecek yine :Z:Z:Z

Tamamen Aras'ı pohpohlama dizisi yapmışlar :A İçerde'de kaç tane dövüş sahnesi gördük başa baş giden burada her bölüm Yamaç birini dövüyor ne anladım ben bu işten. Sağlam rakip getirmeleri lazım Yamaç'a :A

Hatırlamaz mıyım ya benim de aklıma direk o geldi Celasun oradaki Mert rolünde dayak arsızı mert Yamaç ise Sarp rolünde :A @Çiğdem-

Orada Yamac hamle yapıyor be karşılayıp dövecek yine :Z:Z:Z

Yamaç bu dizide dayak yemeyecek anlaşılan. :A Olmazsa Aliço gelir, kurtarır Yamaç Abisini. :A

Tamamen Aras'ı pohpohlama dizisi yapmışlar :A İçerde'de kaç tane dövüş sahnesi gördük başa baş giden burada her bölüm Yamaç birini dövüyor ne anladım ben bu işten. Sağlam rakip getirmeleri lazım Yamaç'a :A

Hatırlamaz mıyım ya benim de aklıma direk o geldi Celasun oradaki Mert rolünde dayak arsızı mert Yamaç ise Sarp rolünde :A @Çiğdem-

Baktılar Aras, İçerde'de çok dayak yedi. İmajını toparlayalım dediler sanırım. :A

İsayı dövmesine bende abartı bulmuştum İçerde de Miniği kimse dövmedi sonucta :F ama geriye kalan herkesi yamacım döver hele şu gıcık oğlanı :A :A :A

Yalnız Valtolunun emir aldığı bir patronu var , Yani henüz dizinin Ana düşmanı gelmedi,Valtoru zaten Yamaclara katılacak ilerki bölümlerde belli o düşmandan zaten sayılmaz :A

İsayı dövmesine bende abartı bulmuştum İçerde de Miniği kimse dövmedi sonucta :F ama geriye kalan herkesi yamacım döver hele şu gıcık oğlanı :A :A :A

Yalnız Valtolunun emir aldığı bir patronu var , Yani henüz dizinin Ana düşmanı gelmedi,Valtoru zaten Yamaclara katılacak ilerki bölümlerde belli o düşmandan zaten sayılmaz :A
Büyük patron yaşlı başlı biri olur o sayılmaz, bize genç dinamik bir adam lazım :A Patronun birinci adamı olabilir belki öyle sağlam biri Yamaç'ın ağzını gözünü dağıtacak falan :A

Aynen, ana bir düşman karakterimiz olacak. Lakabı "Beyefendi", Karadayı'daki Beyefendi karakteri geldi aklıma. :A

Barış Falay oynayacak diye duydum Beyefendi karakterini, olursa efsane olmaz mı? :A

Büyük patron yaşlı başlı biri olur o sayılmaz, bize genç dinamik bir adam lazım :A Patronun birinci adamı olabilir belki öyle sağlam biri Yamaç'ın ağzını gözünü dağıtacak falan :A

Birinci adamı Minik olsun, Yamaç'ın hiç şansı kalmaz. :A

Aynen, ana bir düşman karakterimiz olacak. Lakabı "Beyefendi", Karadayı'daki Beyefendi karakteri geldi aklıma. :A

Barış Falay oynayacak diye duydum Beyefendi karakterini, olursa efsane olmaz mı? :A

Birinci adamı Minik olsun, Yamaç'ın hiç şansı kalmaz. :A
Barış Falay olsun :Z Hem yaşlı kategorisin de hemde genç .F Racon da eder kavgada ayoll :F :F :F