Çukur - 50. Bölüm Önizleme | 2. Sezon 17. Bölüm

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
67,533
Puanı
1,060
Show TV'nin sevilen dizisi 'Çukur'un 50. bölümüne ait önizleme yayınlandı.

Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmenliğini Sinan Öztürk'ün yaptığı dizinin başrollerinde Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal, Perihan Savaş, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Erkan Avcı, Berkay Ateş, Necip Memili gibi isimler yer alıyor.

"Çukur" yeni bölümüyle yarın akşam saat 20.00'de Show TV'de!

Fragmanlar ve Ön İzleme sahneleri beni pek heyecanlandırmadı bu hafta. Umarım bölüm iyidir.

Bomboş ön izleme gerek yoktu

Sana da gerek yok ama her gün buradasın
@xemrexxx

Fragmanlar ve Ön İzleme sahneleri beni pek heyecanlandırmadı bu hafta. Umarım bölüm iyidir.

Reklam mı tanıtımmı anlaşılmıyor ya
bu boş videoları gördükçe ben.ss
https://twitter.com/x/status/1089545953621827587

Aa şaka bi yana öyle cnm, geçenlerde 3-4 gün gelemdin giresim gelmedi, hiç bildirim yoktu
Aaa tşşkler cnm
Vlla benimde aklım hep burada kalıyor
Yazları fındık , ve bayramlar vsyle özel günler dısında foruma ara vermiyorum eğer ansızın kayboluyorsam forum halkı bir sıkıntı olduğunu hemen anlıyorlar ilk geldiğim yıllar kendi sağlık sıkıntılarım sonra rahmetli dedemin hastane durumları işte son olarak amcamın durumu sağlık durumlarından dolayı mecburi ve benimde beklemediğim kaybolmalarım malesef oluyor

Burada sizlerinde kaygılanmasıyla bir aileminde burda olduğunu hep hissediyorum tabi bende sizler için endişeleniyorum öyle durumlarda , inş yaşamayız daha bende sizde

Reytingler düştüğü anda yılbaşı öncesi güzel bir konu bulundu ama son bölümü izleyenler biz ne izledik diyorlar
Açıkcası Yamacı km vurdu bunu öğrenip tekrar dağılalım diye bakıyor izleyiciler bununda senarist farkında kolay kolay açıklamaz

Açıklandığında millet yine dağılmasın diye bu seferde beyefendi kim diye kitleyi tutmaya çalısıcaklar

Çukur’u kemik kitlesi sağlam, sanmıyorum reyting kaygısı ile hareket ettiğini senaristin. O yüzden kimin vurduğu ya bu bölüm, ya ertesi bölüm açığa çıkacaktır. Fazla uzatmazlar. Sonrasında Çukur’daki savaş hız kazanır, Kazakuzular’ın patronunun kim olduğu ortaya çıkar ve tam anlamıyla savaş başlar. Yalnız Akın Koçovalı’yı falan hala görmedik, onu da bir noktada ortaya çıkarmaları, en azından göstermeleri lazım. Senaristin elinde kullanabileceği çok koz var yani, o konuda sorun yaşamaz. Yeter ki son bölümdeki gibi mantık hataları fazla olmasın.

Aaa vlla senarist ve idris baba kendileri açıkladılar idris babanın sezon fınalındekı sahnesi ölüm sahnesiymiş ama reyting için öldürmemiş ve senaristde reytinge göre ayar verdiğini söylemişti

Akının 3.sezona kalabiliceğini söylüyordu bir ara bencede öyle olur