fotoşok
fotoşok
arAZ
Görmen lazım öyle anlatmayla olmazne ekledin gözikmiyi.ss
aaa sgat duymasın
@MEnes @Sherlock @Forumdash @ömer karataş @xemrexxx @serhatt @kerem @MasacRE-
Ohh sonunda şu kırmızı yeleği giydiGeçen bölümde bu olmadığı için Vartolu havasına girememiştim ama şimdi gerçek Vartolu döndü işte işin sırrı kırmızı
Mide bulandırıcı
Hogatha kudurmuş yine, konudan uzak durun
Teneşir paklar onu bu saatten sonra@xemrexxx
Hhaha Gerçek Çukur geri dönüyormuş bu bölümle birlikte tabi baktılar reytingler eriyorHogatha kudurmuş yine, konudan uzak durun
Ben öyle bişey demedimHhaha Gerçek Çukur geri dönüyormuş bu bölümle birlikte tabi baktılar reytingler eriyorZaten yapımcı kendisi diyor reytinge göre hareket ettiklerini istediğimiz gibi yön veriyoruz diziye@xemrexxx @kerem @Sherlock @Forumdash
Akılları anca başlarına geldiHhaha Gerçek Çukur geri dönüyormuş bu bölümle birlikte tabi baktılar reytingler eriyorZaten yapımcı kendisi diyor reytinge göre hareket ettiklerini istediğimiz gibi yön veriyoruz diziye@xemrexxx @kerem @Sherlock @Forumdash
Senin kayboldun dönemde yerine hemen başkası geçmişBen öyle bişey demedim
Kimmiş o bee fakelemişler siziSenin kayboldun dönemde yerine hemen başkası geçmiş
Oyüzden reytingler yüksekti bu sezon sen yoksun diye ama sen gelince düşmeye başladı yineKimmiş o bee fakelemişler sizi
Hhaha Gerçek Çukur geri dönüyormuş bu bölümle birlikte tabi baktılar reytingler eriyorZaten yapımcı kendisi diyor reytinge göre hareket ettiklerini istediğimiz gibi yön veriyoruz diziye@xemrexxx @kerem @Sherlock @Forumdash
Ben öyle bişey demedim
konuyu parlakçilar basmış bir @MasacRE- eksikAkılları anca başlarına geldi
yapamadan geberir o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?