fotoşok
fotoşok
arAZ
Görmen lazım öyle anlatmayla olmazne ekledin gözikmiyi.ss
aaa sgat duymasın
@MEnes @Sherlock @Forumdash @ömer karataş @xemrexxx @serhatt @kerem @MasacRE-
Ohh sonunda şu kırmızı yeleği giydiGeçen bölümde bu olmadığı için Vartolu havasına girememiştim ama şimdi gerçek Vartolu döndü işte işin sırrı kırmızı
![]()
Mide bulandırıcı![]()
Hogatha kudurmuş yine, konudan uzak durun
Teneşir paklar onu bu saatten sonra@xemrexxx
Hhaha Gerçek Çukur geri dönüyormuş bu bölümle birlikte tabi baktılar reytingler eriyorHogatha kudurmuş yine, konudan uzak durun![]()
Ben öyle bişey demedimHhaha Gerçek Çukur geri dönüyormuş bu bölümle birlikte tabi baktılar reytingler eriyorZaten yapımcı kendisi diyor reytinge göre hareket ettiklerini istediğimiz gibi yön veriyoruz diziye
@xemrexxx @kerem @Sherlock @Forumdash
Akılları anca başlarına geldiHhaha Gerçek Çukur geri dönüyormuş bu bölümle birlikte tabi baktılar reytingler eriyorZaten yapımcı kendisi diyor reytinge göre hareket ettiklerini istediğimiz gibi yön veriyoruz diziye
Senin kayboldun dönemde yerine hemen başkası geçmişBen öyle bişey demedim![]()
Kimmiş o bee fakelemişler siziSenin kayboldun dönemde yerine hemen başkası geçmiş![]()
![]()
![]()
Oyüzden reytingler yüksekti bu sezon sen yoksun diye ama sen gelince düşmeye başladı yineKimmiş o bee fakelemişler sizi![]()
Hhaha Gerçek Çukur geri dönüyormuş bu bölümle birlikte tabi baktılar reytingler eriyorZaten yapımcı kendisi diyor reytinge göre hareket ettiklerini istediğimiz gibi yön veriyoruz diziye
Ben öyle bişey demedim![]()
konuyu parlakçilar basmış bir @MasacRE- eksikAkılları anca başlarına geldi![]()
yapamadan geberir o