Çukur - 48. Bölüm Fragmanı | 2. Sezon 15. Bölüm

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
67,667
Puanı
1,060
Show TV'nin sevilen dizisi "Çukur"un 48. Bölüm fragmanı yayınlandı.

Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmenliğini Sinan Öztürk'ün yaptığı dizinin başrollerinde Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal, Perihan Savaş, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Erkan Avcı, Berkay Ateş, Necip Memili gibi isimler yer alıyor.

"Çukur" yeni bölümüyle Pazartesi Akşamı Show TV'de!​

Bergüzar Ve Hülya filme yorum yapmiş. Acaba Hulya Avşar ile bir dizi mi yapsam

Vaooov. Bu ne oyunculuk böyle arkadaş. Kardeşler arasında işler sonunda şekillenmeye başlıyor. Biraz ilerleyeceğiz gibi.

Vaooov. Bu ne oyunculuk böyle arkadaş. Kardeşler arasında işler sonunda şekillenmeye başlıyor. Biraz ilerleyeceğiz gibi.
Ayy bu Kahraman sahneleri artık bıkkınlık getiriyor bana vlla

Kardeşler içinden en yakışmayanı oydu çünkü eşini aldatıyordu Selim şunu iflaşada mezarında ters dönse
@MasacRE- @kerem @ömer karataş @xemrexxx

Yaa İdris karisini aldatmiş. Otele gitti diye işe yaramaz mı olmuş
Hapiste bile Cumaliye sarkıldı
Bence o ifşa işe yaramaz. Genlerimiz de çapkınlık var derler afdsahd

Yaa İdris karisini aldatmiş. Otele gitti diye işe yaramaz mı olmuş
Hapiste bile Cumaliye sarkıldı
Bence o ifşa işe yaramaz. Genlerimiz de çapkınlık var derler afdsahd
O da doğru İdrisin daha kaç çocuğu var kim bilir

Ama benim gözümde iyi birisi değil böyle sahnelerde geçmesi sinirime dokunuyor

İlk defa birisi Selim'e sıcak davrandı dedim başta, sonra Cumali de dayanamamış sopalamış Selim'i
Bir de Kahraman'ı koruyamadın diye dövüyor, asıl yaptığı hainlikten haberi var mıydı bunun

İlk defa birisi Selim'e sıcak davrandı dedim başta, sonra Cumali de dayanamamış sopalamış Selim'i
Bir de Kahraman'ı koruyamadın diye dövüyor, asıl yaptığı hainlikten haberi var mıydı bunun
Benidemi öldürmeye geldin diyor anlamıslardır herhalde
Hastanede Vartolu Kahraman olayını bilmicekler demişti Selime ama hainliği ortaya çıkınca Yamaçlar anlamışlardır herhalde o konuya tekrar dönmesinler
@xemrexxx @Forumdash @serhatt

Ama o öldürme derken Kahraman'ı koruyamamasından bahsediyordu. Aileyi satıp tapuları falan eline aldığını öğrenirse Yamaç bile kurtaramaz Cumali'nin elinden Selim'i

Ama o öldürme derken Kahraman'ı koruyamamasından bahsediyordu. Aileyi satıp tapuları falan eline aldığını öğrenirse Yamaç bile kurtaramaz Cumali'nin elinden Selim'i
Ooo o konuları biliyordur inş eğer bilmiyorsa boşa zaman kaybı olacak tekrar başa dön
Hevesimi kaçırdın 😕😕😕

O da doğru İdrisin daha kaç çocuğu var kim bilir

Ama benim gözümde iyi birisi değil böyle sahnelerde geçmesi sinirime dokunuyor

bölümün final sahnesi böyle arkadaşlar izlemeye gerek yok