Çukur 4. Bölüm Yorumları

batuhankaralar

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
16,900
Puanı
1,061
9DN38k.jpg

Başrollerini Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal, Erkan Kolçak Köstendil, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Perihan Savaş, İrem Altuğ ve Öner Erkan'ın paylaştığı; yapımcılığını Ay Yapım'ın, yönetmenliğini Sinan Öztürk'ün yaptığı, senaryosunu Gökhan Horzum'un kaleme aldığı Çukur, bu akşam 4. bölümüyle ekranlara geliyor.

Çukur - 4. Bölüm Etiketi: #çukurdayız

Çukur - 4. Bölüm Ön İzlemesi:

Çukur, aksiyon dolu yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00'da Show TV'de!

Çukur dizisinin 4. bölümüyle ilgili tüm yorumlarınızı bu konu altından yapabilirsiniz.

bu ön izlemenin amacı ne onu çözemedim insanları soğuttular bölümden :A

Aa öyle miydi 😱 İki kız vardı ama hangisiyle görüştüğüne dikkat etmedim o kadar gereksiz geldiler gözüme :A Demek arkadaşının aşkına yazıyor kız ha :A
Öpüşmelerden izleyici kitlesi rahatsız böyle aksiyonlara yakışmıyor dizi eğer beklenen yükselişi yapamazsa bu inat yüzünden olur sena ile yamaç öpüşmeden sohbet edemiyor mesala :A

Öpüşmelerden izleyici kitlesi rahatsız böyle aksiyonlara yakışmıyor dizi eğer beklenen yükselişi yapamazsa bu inat yüzünden olur sena ile yamaç öpüşmeden sohbet edemiyor mesala :A
Ya hadi onlar başrol sürekli ekrandalar, yeri geliyor savaşıyor yeri geliyor sevişiyorlar :A E bu yan karakterler ne böyle? İçerde'de Alyanak vardı Coşkun vardı harika yan karakterleri vardı. Bu dizide o konuda bir eksik var :D

Ya hadi onlar başrol sürekli ekrandalar, yeri geliyor savaşıyor yeri geliyor sevişiyorlar :A E bu yan karakterler ne böyle? İçerde'de Alyanak vardı Coşkun vardı harika yan karakterleri vardı. Bu dizide o konuda bir eksik var :D
burada valtoruyu saymazsak eğer yan karakterlerden aliço sadece ilgi çekici diğer oyunculardan sinir tipler bile var :F

burada valtoruyu saymazsak eğer yan karakterlerden aliço sadece ilgi çekici diğer oyunculardan sinir tipler bile var :F
Evet o konuda bir hamle yapmaları şart. Mustafa Üstündağ hapisteki abi olarak dönecekmiş diziye. Ama o da sert bir karakter olur. Onun dışında Alyanak tarzı eğlenceli bir adam şart bu diziye tek Vartolu'yla olmaz :A

Ve tez zamanda şu gereksiz gençleri çıkarsınlar mümkünse diziden :A

Bu Vartolu neyin nesi çıkacak çok merak ediyorum.

Aliço gerçekten bu sezonun karakteridir. Böyle bir oyunculuk yok. Ben bu tadı en son Benim İçin Üzülme'de Ahmet Varlı ile Orhan karakterinden almıştım.

Son düzenleme:
Vartolu'ya bak adam mahalleyi kölesi yaptı 😱

Oha bölüm nasıl bitti la 😱

Son düzenleme:
Evet o konuda bir hamle yapmaları şart. Mustafa Üstündağ hapisteki abi olarak dönecekmiş diziye. Ama o da sert bir karakter olur. Onun dışında Alyanak tarzı eğlenceli bir adam şart bu diziye tek Vartolu'yla olmaz :A

Ve tez zamanda şu gereksiz gençleri çıkarsınlar mümkünse diziden :A
Yarın yükselir mi? :D

ilk 3 bölümün altında bir bölümdü.

Çakma Zayn iyi rol kesti yalnız. :A

Son düzenleme:
İyi bir bölüm oldu.Yamaç karmaşık durumların içinde kaldı.şu Doğukan komik bir tarzdı keşke diziden çıkmayıp birkaç bölüm daha kalabilirdi:A Yamaç Abisinden şüpheleniyor olabilir,Sena ile evin çalışanı arasındaki diyaloglar iyi olmuş:)

Dün gece izledim bölümü süperdi final şok etti beni şarkıcı çocuk ölür sanırım yamaç kurtulur
bu dizinin en can alıcı karakter kesinlikle Aliço kendini öyle güzel izlettiriyor ki bu bölümde o çöpleri tek tek ayırması istenileni bulması süperdi inanılmaz bir karakter ondan birşey çıkacak ama ne merakla bekliyorum :D @mesmeso61 senin gibi bende vartolu neyin nesi olduğunu
merak ediyorum mahalleden olduğu kesin annesini kim öldürdü Vartolun niyeti ne çözemedim ben koçovalı ailesinin hanımlarıda racon kesiyor yahu Sultan hanım akşının saçını nasıl kesti öyle😱 bakalım diğer bölümde neler olacak