Nerde o eski bölümler.
Hemen sezon finali yapıp yeni sezonda toparlasın.
25'ten sonra bozdu. Tıpkı UTC'deki gibi izlerken heyecanlanmıyorum. Ay Yapım döküldü gibi.Ben 17.bölümde kaldım devam edemedim inşallah yakın zamanda bakacağım bakalım neler olmuş
kız o profil ne rezaletBen 17.bölümde kaldım devam edemedim inşallah yakın zamanda bakacağım bakalım neler olmuş
kız o profil ne rezalet
25'ten sonra bozdu. Tıpkı UTC'deki gibi izlerken heyecanlanmıyorum. Ay Yapım döküldü gibi.
Ay ne güzel dedin be gerçekten insanın yapısını bozar bu Denizkız @serhatt o resmi görünce tekrar hetero olmaya karar vermiş
Geçen sitem etmişti beni etiket etmiyorsunuz diye görmedinmi ayollO da mı izliyormuş
Gördüm de unuttum beGeçen sitem etmişti beni etiket etmiyorsunuz diye görmedinmi ayoll
Aaa o gelmeden etiket ettim bende @turkuazz ın sinirli hali kötüdür Kurt adam dizisi izliyorGördüm de unuttum be
aa iyi yaptın manyak dolu ortalıkAaa o gelmeden etiket ettim bende @turkuazz ın sinirli hali kötüdür Kurt adam dizisi izliyor
Adam yakmaya gelmiş dünyaya,beni de yakıyorAaa Aras yine bir yerleri yakıyor bu arada @Forumdash @xemrexxx
@S.G.A.T. ın Herifi plan yapmış tahmin ettiğimiz gibi ama kendi canıda tehrikeye girince fragmanda tutuşmuşAdam yakmaya gelmiş dünyaya,beni de yakıyor