- Reaksiyon puanı
- 2,959
- Puanı
- 280
evet emrah ve başka bir sağlam adamla yoluna devam eder yeni beyefendiSezon finalinde ölebilir evet beyefendi geldinde öldürebilir onu
evet emrah ve başka bir sağlam adamla yoluna devam eder yeni beyefendiSezon finalinde ölebilir evet beyefendi geldinde öldürebilir onu
Aaa yalnız bir yerde okudum Cumali Sezon finalinde Emrahı öldürücek diyor @serhatt hazırlasın kendini ne olur ne olmazevet emrah ve başka bir sağlam adamla yoluna devam eder yeni beyefendi
senanın anasıda yamaç'ı vurur o zamanAaa yalnız bir yerde okudum Cumali Sezon finalinde Emrahı öldürücek diyor @serhatt hazırlasın kendini ne olur ne olmaz
Hahaha yine karışır ortalık evet şaşırmam öyle olsadasenanın anasıda yamaç'ı vurur o zaman
evet yamaçtan bilir emrahın ölümünü çünkü ölürse tabiHahaha yine karışır ortalık evet şaşırmam öyle olsada
2.Sezona kalacaklarını pek sanmıyorum Nazım kalsa bile Emrah kalmaz yaz geliyor başka bir dizi yapar kendine başrol oyuncusu sonucta çok kalmaz gibi Çukur daevet yamaçtan bilir emrahın ölümünü çünkü ölürse tabi
sevildi emrah karakteri başka polis rolünde biri gelirse emrah gidebilir hikayeye göre ama2.Sezona kalacaklarını pek sanmıyorum Nazım kalsa bile Emrah kalmaz yaz geliyor başka bir dizi yapar kendine başrol oyuncusu sonucta çok kalmaz gibi Çukur da
Bence o Vartolu'dan daha çok İdris'le alakalı. Koçovalı'ların genel haklarını hep o savunuyor. Yamaç, dikkat ederseniz hep kişisel nedenlerden dolayı savaşıyor "Benim ailem, annem" falan diyor. Koçovalı'lar pek umurunda değilDizinin Snepeakında genelde Vartolu oluyor ve fragmanlarda aynı şekilde Vartolu ağırlıklı oluyor yanı seyirciyi genelde Vartolu ile çekiyorlar
Yamaçın tanıtımlarda hiç etkisi yok nasıl başrolse artık@S.G.A.T. @MasacRE- @Forumdash @xemrexxx
Pabucumun başrolü be,iyice düştü gözdenDizinin Snepeakında genelde Vartolu oluyor ve fragmanlarda aynı şekilde Vartolu ağırlıklı oluyor yanı seyirciyi genelde Vartolu ile çekiyorlar
Yamaçın tanıtımlarda hiç etkisi yok nasıl başrolse artık@S.G.A.T. @MasacRE- @Forumdash @xemrexxx
Emrahı öldürecek adam daha anasından doğmadıAaa yalnız bir yerde okudum Cumali Sezon finalinde Emrahı öldürücek diyor @serhatt hazırlasın kendini ne olur ne olmaz
Dizide Yamaçtan daha çok rolü var be,niye bıraksın tutmuş diziyi2.Sezona kalacaklarını pek sanmıyorum Nazım kalsa bile Emrah kalmaz yaz geliyor başka bir dizi yapar kendine başrol oyuncusu sonucta çok kalmaz gibi Çukur da
Bence o Vartolu'dan daha çok İdris'le alakalı. Koçovalı'ların genel haklarını hep o savunuyor. Yamaç, dikkat ederseniz hep kişisel nedenlerden dolayı savaşıyor "Benim ailem, annem" falan diyor. Koçovalı'lar pek umurunda değil
Emrahı öldürecek adam daha anasından doğmadı
Cumali niye öldürsün Emrahı çok saçma
Aaa sizin için Selim ve Emrah yanı herifleriniz ölmesinde Vartoluymuş , Yamaçmış İdris falan diğerleri umrunuzda olmaz zaten ayoll heriflerinize bir şey olmasınDizide Yamaçtan daha çok rolü var be,niye bıraksın tutmuş diziyi
ha şunu bileydin canımAaa sizin için Selim ve Emrah yanı herifleriniz ölmesinde Vartoluymuş , Yamaçmış İdris falan diğerleri umrunuzda olmaz zaten ayoll heriflerinize bir şey olmasın
Birisi nete öyle yazmış sezon finalinde öldürecek diyeNerenden uyduruyon
Ölürse,dizi biter benim içinBirisi nete öyle yazmış sezon finalinde öldürecek diye
O benim ilgi alanıma girmiyor,senin tipin oMedet var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?