Çukur 27.Bölüm Fragmanları

Varolu-İdris arasında işler iyice kızışıyor
İdris bel altından vurdu Saadet olayını dile getirerek

Varolu-İdris arasında işler iyice kızışıyor
İdris bel altından vurdu Saadet olayını dile getirerek

düğün olursa basar alır saadet'i vartolu :D :D
Dizinin Snepeakında genelde Vartolu oluyor ve fragmanlarda aynı şekilde Vartolu ağırlıklı oluyor yanı seyirciyi genelde Vartolu ile çekiyorlar :A

Yamaçın tanıtımlarda hiç etkisi yok nasıl başrolse artık :F @S.G.A.T. @MasacRE- @Forumdash @xemrexxx

aynen aksiyon'u arttırsalar yükselir reyting bu kadar basit bir şeyi yapmıyorlar
Geçen hafta millet 2.fragmanı bekliyor bunlar müzikli aşk sahneli ön izleme vermişler retinglerin çöküceğini söylemiştim :F

Tanıtımları son 3 bölümdür başkasımı hazırlıyor anlamadım ayoll , seyirciye izlemeyin diye uğraşıyorlar :A

Geçen hafta millet 2.fragmanı bekliyor bunlar müzikli aşk sahneli ön izleme vermişler retinglerin çöküceğini söylemiştim :F

Tanıtımları son 3 bölümdür başkasımı hazırlıyor anlamadım ayoll , seyirciye izlemeyin diye uğraşıyorlar :A
aynen tamam nazım akıl oyunu yapıyor ama içerde'de ki gibi küçük düşmanlar'da girmeli arada aksiyonu arttıracak

burak sergen çukur benim için bitti demişti ters köşe değilse yada yüz değiştirirse dönebilir cumalininde 2.sezon geleceğini düşünüyorum akın belki gelebilir sezon finalinde
O gelmez ama Beyefendi için öldü demedi onun söylediğinden anladım kadarıyla ölmedi ama ben oynamıcam dedi diye algıladım :A