- Reaksiyon puanı
- 2,674
- Puanı
- 280
düğün olursa basar alır saadet'i vartoluVarolu-İdris arasında işler iyice kızışıyor
İdris bel altından vurdu Saadet olayını dile getirerek
Basmalı zaten bu kadar seviyordüğün olursa basar alır saadet'i vartolu
Varolu-İdris arasında işler iyice kızışıyor
İdris bel altından vurdu Saadet olayını dile getirerek
Dizinin Snepeakında genelde Vartolu oluyor ve fragmanlarda aynı şekilde Vartolu ağırlıklı oluyor yanı seyirciyi genelde Vartolu ile çekiyorlardüğün olursa basar alır saadet'i vartolu
evet yamaç daha ön planda olmalı dediğin gibiDizinin Snepeakında genelde Vartolu oluyor ve fragmanlarda aynı şekilde Vartolu ağırlıklı oluyor yanı seyirciyi genelde Vartolu ile çekiyorlar
Yamaçın tanıtımlarda hiç etkisi yok nasıl başrolse artık @S.G.A.T. @MasacRE- @Forumdash @xemrexxx
Hep Vartolu ne yapacak diye fragmanlar dönüyor diziyi bilmeyen 1.başrol derevet yamaç daha ön planda olmalı dediğin gibi
içerde'da iki başrol'ün süreleri aynıydı burda da eşit olması lazımHep Vartolu ne yapacak diye fragmanlar dönüyor diziyi bilmeyen 1.başrol der
Aaa tabi bunu şikayet anlamında demiyorum benim için böylesi daha iyi
Düşen reytingleri Vartolunun geri plana atılmasına bağlıyorlar halıyle telafi peşindeler ama kaçan seyirciyi toparlamak biraz zor olacak her hafta hızla düşüyor reytingleriçerde'da iki başrol'ün süreleri aynıydı burda da eşit olması lazım
aynen aksiyon'u arttırsalar yükselir reyting bu kadar basit bir şeyi yapmıyorlarDüşen reytingleri Vartolunun geri plana atılmasına bağlıyorlar halıyle telafi peşindeler ama kaçans eyirciyi toparlamak biraz zor olacak her hafta hızla düşüyor reytingler
Geçen hafta millet 2.fragmanı bekliyor bunlar müzikli aşk sahneli ön izleme vermişler retinglerin çöküceğini söylemiştimaynen aksiyon'u arttırsalar yükselir reyting bu kadar basit bir şeyi yapmıyorlar
aynen tamam nazım akıl oyunu yapıyor ama içerde'de ki gibi küçük düşmanlar'da girmeli arada aksiyonu arttıracakGeçen hafta millet 2.fragmanı bekliyor bunlar müzikli aşk sahneli ön izleme vermişler retinglerin çöküceğini söylemiştim
Tanıtımları son 3 bölümdür başkasımı hazırlıyor anlamadım ayoll , seyirciye izlemeyin diye uğraşıyorlar
Sezon finalinde Beyefendinin hortlamasını ve Cumalinin gelmesini bekliyorumaynen tamam nazım akıl oyunu yapıyor ama içerde'de ki gibi küçük düşmanlar'da girmeli arada aksiyonu arttıracak
burak sergen çukur benim için bitti demişti ters köşe değilse yada yüz değiştirirse dönebilir cumalininde 2.sezon geleceğini düşünüyorum akın belki gelebilir sezon finalindeSezon finalinde Beyefendinin hortlamasını ve Cumalinin gelmesini bekliyorum
O gelmez ama Beyefendi için öldü demedi onun söylediğinden anladım kadarıyla ölmedi ama ben oynamıcam dedi diye algıladımburak sergen çukur benim için bitti demişti ters köşe değilse yada yüz değiştirirse dönebilir cumalininde 2.sezon geleceğini düşünüyorum akın belki gelebilir sezon finalinde
evet yüz değiştirir bence ifşa olmamak için isminide değiştirebilirO gelmez ama Beyefendi için öldü demedi onun söylediğinden anladım kadarıyla ölmedi ama ben oynamıcam dedi diye algıladım
Nazımın yüz ifadesini merak ediyorum vllaevet yüz değiştirir bence ifşa olmamak için isminide değiştirebilir
evet şok olacak beyefendiyi gördüğü gün öldüğü gün olabilirNazımın yüz ifadesini merak ediyorum vlla
Sezon finalinde ölebilir evet beyefendi geldinde öldürebilir onuevet şok olacak beyefendiyi gördüğü gün öldüğü gün olabilir