Bi o kaldı oğlu çıkmayanEmrahta oğlu çıkar diye korkuyordum ama Beyefendinin çıktı neyse ki
Bi o kaldı oğlu çıkmayanEmrahta oğlu çıkar diye korkuyordum ama Beyefendinin çıktı neyse ki
Aaa onuda evlatlık aldı işteBi o kaldı oğlu çıkmayanCelasun da ilerde oğlu çıkarsa şaşırmam
Ben oğlu çıksam da keşke sinsi sinsi Çukura gidip yapacaklarımı yaparımAaa onuda evlatlık aldı işteSende oğlu çıkmada
Selimle iyi anlaşırdınız bence kız kıza takılırdınızBen oğlu çıksam da keşke sinsi sinsi Çukura gidip yapacaklarımı yaparım
Ben herkesle iyi anlaşırımSelimle iyi anlaşırdınız bence kız kıza takılırdınız
En çok o anlardı seni benceBen herkesle iyi anlaşırımSelim de illa işime yarar,kullanırdım bişeylerde
Anlardı evetEn çok o anlardı seni bence
Bakalım Nazımlar tekrar ikna edecek mi Selimi
Aaa iyi olur çünkü Selimin hainliğini unutturmamaları lazımAnlardı evet
İkna ederler saf kendisi biraz
İdriste evlat bol,Selimi öldürebilir bileAaa iyi olur çünkü Selimin hainliğini unutturmamaları lazımİdris babalar öğrenip kızmaları lazım
Selim ölürse @S.G.A.T. Azaerbeycan başkanıyla konuşup savaş açar Türkiye yeİdriste evlat bol,Selimi öldürebilir bile
Selime mi aşık
Aaa evet ilk bölümlerden beridir avatar ediyordu ama escinsel çıktını öğrenince utanıp değiştirdiSelime mi aşık
Ne varmış utanıcak,herkesin kendi tercihiAaa evet ilk bölümlerden beridir avatar ediyordu ama escinsel çıktını öğrenince utanıp değiştirdi@S.G.A.T.
Aaa o konuyuda senaristler unutturmaya çalısıyor korumasına daha sarkıntılık etmiyor şimdirikNe varmış utanıcak,herkesin kendi tercihi
rtük yüzündenAaa o konuyuda senaristler unutturmaya çalısıyor korumasına daha sarkıntılık etmiyor şimdirik
Aaa bakalım belki tekrar o konu açılır hele bir Nazımların koltuna otursun tekrarrtük yüzündenHerşeye karışır oldu artık
Açılır inş.Aaa bakalım belki tekrar o konu açılır hele bir Nazımların koltuna otursun tekrar
iftiraAaa evet ilk bölümlerden beridir avatar ediyordu ama escinsel çıktını öğrenince utanıp değiştirdi@S.G.A.T.
Ne biliyim benCok bos ve sacma bölümdü. Vartolu karakteri ilgi görüyor diye olaylara cok fazla espri yönüyle yanasiyor. Ilk bolumdeki Vartolu'yla simdiki arasinda daglar kadar fark var. Adami resmen yumsattilar.
iftiraSen de Cigdem'in her dedigine inanma@serhatt
Cok bos ve sacma bölümdü. Vartolu karakteri ilgi görüyor diye olaylara cok fazla espri yönüyle yanasiyor. Ilk bolumdeki Vartolu'yla simdiki arasinda daglar kadar fark var. Adami resmen yumsattilar.
iftiraSen de Cigdem'in her dedigine inanma@serhatt
Şarhoş birinemi inanacaksın ayoll bana inanmıcaksındaNe biliyim benBenim kalbim temiz ne dese inanıyorum o yalancıya,bundan sonra inanmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?