o gıcık oğlana kurban ol,herkes hasta ona@MasacRE- @Sherlock @MEnes @Doğu @vadikızı @xemrexxx @mesmeso61 @S.G.A.T. @Polat Şaşmaz @sokak sanati @batuhankaralar @kerem @ömer karataş @Arslan Bey @serhatt @cookies
Şu gıcık oğlanı dövsede kendine gelse Vartolu
Bir dayağı çoktan hak etti@MasacRE- @Sherlock @MEnes @Doğu @vadikızı @xemrexxx @mesmeso61 @S.G.A.T. @Polat Şaşmaz @sokak sanati @batuhankaralar @kerem @ömer karataş @Arslan Bey @cookies
Kiz en buyuk asklar nefretle baslar is demek ki sen sen celasuna; @destere de @Harunnn60 a asik olacak demek ki@MasacRE- @Sherlock @MEnes @Doğu @vadikızı @xemrexxx @mesmeso61 @S.G.A.T. @Polat Şaşmaz @sokak sanati @batuhankaralar @kerem @ömer karataş @Arslan Bey @serhatt @cookies
Kiz en buyuk asklar nefretle baslar is demek ki sen sen celasuna; @destere de @Harunnn60 a asik olacak demek ki
Bir dayağı çoktan hak etti
Aaa anca senin gibi zevksiz evde kalmıslar hasta olur @serhatto gıcık oğlana kurban ol,herkes hasta ona
Aaa anca senin gibi zevksiz evde kalmıslar hasta olur @serhatt@turkuazz dediği gibi iyi bir sopa lazım ona Vartolu atacak inş
Aaa zaten şüpheleniyorum @destere ile @Harunnn60 dan bir cilveleşme yapıyorlar gibi Harun dün gece peşimi bırak diyordu destereye
SENSİN HANZO,gayet hoş adam
SENSİN HANZO,gayet hoş adam
Kz bakma seen bu hogathaya oglan gel dese ayaklari totosuna vura vura gider
tabi be düz duvara tırmandığını bilmiyoruz sankiKz bakma seen bu hogathaya oglan gel dese ayaklari totosuna vura vura gider
tabi be düz duvara tırmandığını bilmiyoruz sanki
Aaa siz kendinize bakın beee daha heveslisinizKz bakma seen bu hogathaya oglan gel dese ayaklari totosuna vura vura gider
Hevesliyiz ama senin gibi kuduruk değilizAaa siz kendinize bakın beee daha heveslisiniz
Hahah Aaa o konuda sana su dökemeyizHevesliyiz ama senin gibi kuduruk değiliz
Senin yüzünden forum halkı beni yanlış tanıycak,kısmetlerime mani oluyon cadalozHahah Aaa o konuda sana su dökemeyiz
Hhahah Aaa ohhh evde kokarsın inşSenin yüzünden forum halkı beni yanlış tanıycak,kısmetlerime mani oluyon cadaloz
o bedduaların başını yesin gudubetHhahah Aaa ohhh evde kokarsın inş
bizki @Forumdash la @eskici hakkında ortak dedikodu yapmış iki değerli insanız hogathaAaa anca senin gibi zevksiz evde kalmıslar hasta olur @serhatt@turkuazz dediği gibi iyi bir sopa lazım ona Vartolu atacak inş
Aaa zaten şüpheleniyorum @destere ile @Harunnn60 dan bir cilveleşme yapıyorlar gibi Harun dün gece peşimi bırak diyordu destereye
İşte böyle ayagınıza dolanırbizki @Forumdash la @eskici hakkında ortak dedikodu yapmış iki değerli insanız hogathabari birbirimizi kollayalım anında atlamışsın @xemrexxx topacının dedikodusuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?