Çukur 24. Bölüm - Barış Manço - Alla Beni Pulla Beni

Höst daha izlemedim bölümü. :A
Fragmanlardan dolayı pek izlemeyide düşünmüyorum, nasıldı bölüm @Çiğdem- ?

Höst daha izlemedim bölümü. :A
Fragmanlardan dolayı pek izlemeyide düşünmüyorum, nasıldı bölüm @Çiğdem- ?
Aaa beklentimin çok üstündeydi :A Bölüm yorum konusunda izleyin diye belirttim :A

Vartolu özlediğimiz bildiğimiz gibiydi bu bölüm herşeyiyle Vartoluya doyduk ve bölüm ona ait gibiydi Yamaçta dahil pek ön planda değildi :A

aynen bu vesiyleyle barış manço'yu da rahmet ve özlemle anıyorum bir de barış akarsu falan çalsalar güzel olur aslında

Aaa beklentimin çok üstündeydi :A Bölüm yorum konusunda izleyin diye belirttim :A

Vartolu özlediğimiz bildiğimiz gibiydi bu bölüm herşeyiyle Vartoluya doyduk ve bölüm ona ait gibiydi Yamaçta dahil pek ön planda değildi :A
Sultan vuruldu klişesi bölümü esir aldı gibime geldi. :A

Sultan vuruldu klişesi bölümü esir aldı gibime geldi. :A
Aaa yok ayoll Sultanın vurulmasıyla Koçavalılar bu bölüm ayak altından çekilmiş Yamaçta dahil :A

Vartoluya ait bir bölüm izledik ona ayrılmış özel bir bölüm gibiydi :A Salih olarak gördük sinirli Vartolu olarak gördük komik Vartolu olarak gördük , Sadet ile sahnelerini gördük ve tekrar güçleniyor mafya oluyor yarın izle mutlaka :A :A :A

Aaa yok ayoll Sultanın vurulmasıyla Koçavalılar bu bölüm ayak altından çekilmiş Yamaçta dahil :A

Vartoluya ait bir bölüm izledik ona ayrılmış özel bir bölüm gibiydi :A Salih olarak gördük sinirli Vartolu olarak gördük komik Vartolu olarak gördük , Sadet ile sahnelerini gördük ve tekrar güçleniyor mafya oluyor yarın izle mutlaka :A :A :A
Niye mafya oluyor, bu sefer kime düşman olacak bu vartoli :A