Çukur - 22. Bölüm Sneak Peek

Artık bu sır da ortaya çıktığı için dizi büyük ihtimal sezon sonu 34'te bitirir.
@Çiğdem-

Başka bir konuya geçerler 2.sezon
Ay Yapım farkını ortaya koyacak ve sende final haberini alınca "😱" böyle kalacaksın.

Hem bu dizi İçerde'nin bir tık alt versiyonu. Içerde'den daha uzun olacağını pek ihtimal vermiyorum.

Ay Yapım farkını ortaya koyacaj ve sende final haberini alınca "😱" böyle kalacaksın.

Hem bu dizi İçerde'nin bir tık alt versiyonu. Içerde'den daha uxun olacağını pek sanmıyorum.
İçerde biraz sözünden dönemedi daha dizi başlamadan 1.sezon bitecek dediler Çağatayında Neflix işleri falan vardı onunda açıkcası 2.sezon işine gelmezdi herkes tek sezon diye çıktılar yola öyle bitti

Buradada senarist havlu atacak işte. Zaten bu sezon bitse de dizi olarak prestijini korusa daha iyi olur.

Kalitesinin düşmesinden korkuyorum. Ayrıca sakız misali uzattı mı eski keyfi kaçıyor dizilerin.
En az 2 sezon gitmeli bence diziler tabi ecünnü dizileri hariç onlara 1 sezon bile çok Nisan gibi bitmeliler

En az 2 sezon gitmeli bence diziler tabi ecünnü dizileri hariç onlara 1 sezon bile çok Nisan gibi bitmeliler
Kadın, UTC ve Fazilet ecünnü dizisiyse olmamışı hak ettin.

Bir an önce şu şişirme Diriliş'ten ve gına getirten EDHO'dan da kurtulsak keşke.
Fatih de başlayamadı gitti, sözde 13 Marttı birde. Bu gidişle dizi başka bir yüzyıla kalır

Hahah Aaa şuan o üçü işte evet
Bu akşam yanı yarın akşam başlıyor Kenan