Çukur 20. Bölüm - Beklenmeyen Ölüm!

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
47,948
Puanı
1,060
lbGvVg.jpg

Başrollerini Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal, Erkan Kolçak Köstendil, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Perihan Savaş, İrem Altuğ, Öner Erkan ve Burak Sergen'in paylaştığı; yapımcılığını Ay Yapım'ın, yönetmenliğini Sinan Öztürk'ün yaptığı, senaryosunu Gökhan Horzum'un kaleme aldığı Çukur'un 20. bölümünde Gazeteci Hale, Aliço'nun gözleri önünde ölüyor.

Çukur, yeni bölümleriyle her Pazartesi 20.00'da Show TV'de!

Ula böyle başlık mı olur. Bölümü izlememiş adam foruma girip başlığı görse direk spoiler. :A Bunları bildiğim için artık bölümü izleyip gece 2'de uyuyorum Pazartesi günleri, tabi uykusuz kalıyorum o ayrı. :A

Başlık konunun ilgi çekici olması açısından öyle, ayrıca ne yazacaktım başlığa sayın adaşım? :A Benim taktiği uygulamaya başlamışsın, bölüm Puhu'da yayınlandığı gibi izlemeye başlıyorum. Yoksa bol bol spoiler yiyorum. :A

Başlık konunun ilgi çekici olması açısından öyle, ayrıca ne yazacaktım başlığa sayın adaşım? :A Benim taktiği uygulamaya başlamışsın, bölüm Puhu'da yayınlandığı gibi izlemeye başlıyorum. Yoksa bol bol spoiler yiyorum. :A
Çukur'da beklenmeyen kayıp falan diyebilirsin. İnsanların spoiler yemesi hiç hoş değil. :A Bir de etiketliyorsun kimsenin kurtuluşu yok. :A Misal ben bölümü izlemesem ve yanlışlıkla foruma girsem bu başlığa etiketlendiğimi görsem.... Devamını getirmiyim yani. :A

Çukur'da beklenmeyen kayıp falan diyebilirsin. İnsanların spoiler yemesi hiç hoş değil. :A Bir de etiketliyorsun kimsenin kurtuluşu yok. :A Misal ben bölümü izlemesem ve yanlışlıkla foruma girsem bu başlığa etiketlendiğimi görsem.... Devamını getirmiyim yani. :A

Dur değiştireyim başlığı, hak verdim şuan sana. :A Gerçi dediğin başlıkta spoiler sayılır ama olsun. :A Devamını bence de getirme, ne gerek var böyle şeylere. :A

Dur değiştireyim başlığı, hak verdim şuan sana. :A Gerçi dediğin başlıkta spoiler sayılır ama olsun. :A Devamını bence de getirme, ne gerek var böyle şeylere. :A
E yani gerçekleşmemiş bir realite için öyle şeyler diyecek değilim. :A Ama spoiler günahtır haramdır, konu açarken dikkat etmek elzemdir. :A

E yani gerçekleşmemiş bir realite için öyle şeyler diyecek değilim. :A Ama spoiler günahtır haramdır, konu açarken dikkat etmek elzemdir. :A

Neler hayal ettiğini anladım, ürperdim. :A Spoiler dünyanın en büyük günahlarından biridir, o konuya katılıyorum. :A