Ne 3 silahşörü, içi geçmiş silahşör bunlar@xemrexxx @kerem @MasacRE- @ömer karataş @serhatt
Gerçek üç silahşorler bunlar vlla Yamaçlar kusura bakmasınlar Vartoluda şaşkınlıkla bakıyor
Diğer taraftakilerin hepsi vurduğunu indiriyor, buraya çürükleri bırakmışlar hep 2 tane yaşlı başlı adam ve hayatında kavga etmemiş cılız Selim@xemrexxx @kerem @MasacRE- @ömer karataş @serhatt
Gerçek üç silahşorler bunlar vlla Yamaçlar kusura bakmasınlar Vartoluda şaşkınlıkla bakıyor
Ne 3 silahşörü, içi geçmiş silahşör bunlar
Burası daha ilgi çekici vlla @xemrexxxDiğer taraftakilerin hepsi vurduğunu indiriyor, buraya çürükleri bırakmışlar hep 2 tane yaşlı başlı adam ve hayatında kavga etmemiş cılız Selim
İlgi çekici olduğu doğru çünkü burada ne olacağı daha belirsiz Diğer tarafta Yamaç'ın herkesi döveceğini biliyoruz mesela bu bölüm İdris babayı tek yakalayıp dövdüler ya onun yerinde Yamaç olsaydı burnu bile kanamadan hepsini hastanelik ederdiBurası daha ilgi çekici vlla @xemrexxx
İlgi çekici olduğu doğru çünkü burada ne olacağı daha belirsiz Diğer tarafta Yamaç'ın herkesi döveceğini biliyoruz mesela bu bölüm İdris babayı tek yakalayıp dövdüler ya onun yerinde Yamaç olsaydı burnu bile kanamadan hepsini hastanelik ederdi
Salih karakterini çoğu kişi beğenmedi millet eski Vartoluyu istiyor Erkan bey iyi oyuncu ama biz onu Vartolu karakteriyle sevdik mesala şive yapmadan konuşurkan sankı başka oyuncu izliyor gibiyim hala alışamadım Erkan beyi bu sezon harcıyorlar @kerem @xemrexxxSana göre ilgi çekici evet çünkü senin yaşıtın sayılırlar
Karakteri aynı değil yani Vartolu yokAaa eskisi gibi değil mi artık 😱😱
Ooo niye izliyon o zaman diziyiKarakteri aynı değil yani Vartolu yok
Bu sezonu bir sen izlemiyorsun sanırım tüm türkiye izliyorOoo niye izliyon o zaman diziyi
Emrah öldü dizi bitti benim içinBu sezonu bir sen izlemiyorsun sanırım tüm türkiye izliyor
Diziyi asıl bozan oydu zaten beeEmrah öldü dizi bitti benim için
Adamın kimliği ortaya çıktı artık niye Vartolu şivesiyle konuşsun, saçma olur o
Cumali Vartolu'nun yerine geçti bu sezon. Karakteri bencede sıkılaştırdılar, eskisi givi konuşulmuyor da artık. Kibarlık yakışmıyor hiç.
Cumali Vartolu'nun yerine geçti bu sezon. Karakteri bencede sıkılaştırdılar, eskisi givi konuşulmuyor da artık. Kibarlık yakışmıyor hiç.
Tamamda biz Erkanı bu rolle sevmedik diziye bu rolle girseydi mesala büyük ihtimalle Ulan İstanbul gibi yine eleştirmeye devam edecektimAdamın kimliği ortaya çıktı artık niye Vartolu şivesiyle konuşsun, saçma olur o
İyi bırak o zamanTamamda biz Erkanı bu rolle sevmedik diziye bu rolle girseydi mesala büyük ihtimalle Ulan İstanbul gibi yine eleştirmeye devam edecektim
Sankı başka oyuncu girdi gibi ve youtube yorumlarıda zaten hemen hemen bunu eleştiriyor şuan Erkan hiç heyecan falan vermiyor başka oyuncu gelmiş gibi şuan gözümde @xemrexxx @serhatt