Youtubede dünya kadar isim dönmüş bu ismi ilk defa ben verecem hazırmısınız ayoll
Ayşe Yılmaz@Forumdash @kerem @xemrexxx @serhatt @MEnes @Sherlock @ömer karataş @MasacRE- @turkuazz @cookies @sokak sanati
Halil'dir bence. Çünkü Vartplu yüzünden ailesi öldü. Onun intikamını Vartolu'dan almak istemiş olabilir.Youtubede dünya kadar isim dönmüş bu ismi ilk defa ben verecem hazırmısınız ayoll
Ayşe Yılmaz@Forumdash @kerem @xemrexxx @serhatt @MEnes @Sherlock @ömer karataş @MasacRE- @turkuazz @cookies @sokak sanati
Halil'dir bence. Çünkü Vartplu yüzünden ailesi öldü. Onun intikamını Vartolu'dan almak istemiş olabilir.
Ayşe olacağını sanmıyorum ben ya. Muhtemelen üç haftalık aranın ardından 1-2 transferle geri dönecek dizi. Bu yeni transferlerden birisi Akın Koçovalı karakterini oynayacak oyuncu olur, diğeri Çeto'nun konuştuğu kişi olur bence.
Ama Yamaç'ı vuranın başka birisi olduğunu düşünüyorum, ailenin içinde yine bir hain bulunuyor.
Vuran kişide o mu başkamı onu bilmiyorum ama bence Çetonun ortalığı karıştır dediği kişi AyşeHikaye çok değişik hal almaya başladı asıl soru kim hain yamaç şaşırdığından kendi içinden hiç ummadığı biri çıkacak mutlaka
Vuran kişide o mu başkamı onu bilmiyorum ama bence Çetonun ortalığı karıştır dediği kişi AyşeÇeto ile son konusmasında Çeto Ayşeşi çocukluğunu anlatıp etkiledi ayrıca sürekli haklı çıkmaktan bıkmıyormusun diyor Ayşeyle bununla alakalı son sahneyle bence uyuyşuyor mahsunda o kadına muhtaç kalmaktan yediremiyor kendine bence
Ayrıca şurada konuştuğu kişinin saçı kadın saçı gibi uzun dalgalı ve siyah yanı bu erkek değil@Forumdash @MasacRE- @MEnes @xemrexxx @serhatt
AyşedirVuran kişide o mu başkamı onu bilmiyorum ama bence Çetonun ortalığı karıştır dediği kişi AyşeÇeto ile son konusmasında Çeto Ayşeşi çocukluğunu anlatıp etkiledi ayrıca sürekli haklı çıkmaktan bıkmıyormusun diyor Ayşeyle bununla alakalı son sahneyle bence uyuyşuyor mahsunda o kadına muhtaç kalmaktan yediremiyor kendine bence
Ayrıca şurada konuştuğu kişinin saçı kadın saçı gibi uzun dalgalı ve siyah yanı bu erkek değil@Forumdash @MasacRE- @MEnes @xemrexxx @serhatt
Ayşe olursa büyük hayal kırıklığına uğrarım ki Ayşe olduğuna imkan, ihtimal vermiyorum. Olmaması lazım yani.Çeto'nun burada konuştuğu kişiyi Mahsun'da tanıyor ve anladığım kadarıyla Karakuzular'ın üçüncü lideri oluyor bu kişi. Hem Çeto'dan, hem Mahsun'dan daha kıdemli birisi. Çeto'nun konuşmasından da bu belli oluyor zaten. Gösterilmemesinin sebebi de dizi 3 haftalık ara verecek, iddialı bir oyuncu transferi yapacak dizi büyük ihtimalle bu rol için.
Net aleminde bu ismi veren tek kişiyim tutarsa sincap madalyası isterimAyşedir
Bunu tahmin etmek hiç zor değil, kendini bişey sanmaNet aleminde bu ismi veren tek kişiyim tutarsa sincap madalyası isterim
Net aleminde bu ismi veren tek kişiyim tutarsa sincap madalyası isterim
Bunu tahmin etmek hiç zor değil, kendini bişey sanma
Youtubede tek bu isim söylenmemiş fıstık şeklinde olsun madalyaOzan'a söyleyelim profiline eklesin güzelinden bir madalya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?