Çukur 19. Bölüm - "Sen İngilizce Biliyor Musun?"

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
48,993
Puanı
1,060

Başrollerini Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal, Erkan Kolçak Köstendil, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Perihan Savaş, İrem Altuğ, Öner Erkan ve Burak Sergen'in paylaştığı; yapımcılığını Ay Yapım'ın, yönetmenliğini Sinan Öztürk'ün yaptığı, senaryosunu Gökhan Horzum'un kaleme aldığı Çukur'un 19. bölümünde Vartolu, kendi kendine konuşuyor.

Çukur, yeni bölümleriyle her Pazartesi 20.00'da Show TV'de!

Bölümde o kadar iyi sahne var ki ayırt edemiyorum açıkçası. Her sahneyi ayrı ayrı konu açmışsın hepsi müthiş sahne. Kesinlikle dizinin en iyi bölümüydü.

Kesinlikle çok iyi bölümdü. Geçtiğimiz bölüm çıtayı bir tık düşürmüşlerdi, üstüne birde sansürlü yayınlanınca pek tatmin olmamıştım. Bu bölüm ise tam tersi muazzamdı.

Ercan Kesal, Erkan Kolçak, Aras Bulut ve diğer tüm oyuncular dramı muhteşem oynamışlar. Özellikle Ercan Kesal’ın abartısız, doğal oyunculuğuna hayran kaldım. Bu bölüm, oyunculukları ön plana çıkarmak için yazılmış ve yönetilmiş gibiydi resmen.

Ayrıca şunu da belirtmek istiyorum yeri gelmişken, Alperen Duymaz muhteşem oynamıyor mu karakterini? Çukurdakilere yaptıklarını izlerken ben gıcık oluyorum Emrah Amir’e, tabii bunda onun sahnelerinde çalan muazzam müziğin de etkisi büyük. Toygar Işıklı’ya da buradan tebriklerimi sunuyorum.

Kesinlikle bu bölüm bütün oyuncular mükemmel iş çıkarmış. İnanılmaz bir dramatik yoğunluğu var hikayenin. Dizi başlarken oyuncular röportajlarda özellikle bahsediyordu dizinin dramatikliğinden. Her geçen bölüm bunu yüzümüze yüzümüze vuruyorlar. Mafya vari bir işte böyle dramatik altyapı kurmak kolay bir iş değil. Ve bu duygu yoğunluğu efsane oyunculuklarla maksimum seviyede seyirciye geçiyor. Ne diyeyim ki bu seviyede devam ederse oyunculuk olarak top noktada bitiririz bu diziyi. Vartolu karakterine diyecek söz bulamıyorum. O kadar müthiş yazılmış müthiş oynanmış ki tarihin en iyileri arasında yerini aldı şimdiden buna şüphem yok. Erkan Kolçak da bu performansıyla bir şaheser, bir mücevher resmen.

Emrah karakteri de kesinlikle diziye müthiş hava kattı. Oyuncu da çok iyi uyum sağlamış ekibe, o da harika oynuyor. Zaten Toygar Işıklı bu dizide bence Ezel'den iyi müzik üretiyor. Hiç bir şekilde önceki işlerine benzemeyen ve her müziği etkileyici biçimde yapıyor. Ezel'de mesela tek tük dinlerken geçebileceğimiz sarmayan müzikler vardı. Bu dizide hem kendi ürettiği müziklerin hepsi müthiş hem de kullanılan şarkılarla iyice tadı artıyor işin. Yani Toygar Işıklı da muazam iş çıkarıyor. Helal olsun adam çıtasını sürekli yukarı çıkarıyor. Bakalım nerelere uçacağız dizi ilerledikçe.

Bölümde,sahnede çok iyidi.

Vartoluya doyduk vlla 2 bölüm yoktu ama 3 tane birden gönderdiler