Hayır fragmanda da dedin 2 dizide taput var reyting oyunu diyorum sen beni öldüğüne ikna etmeye çalısıyorsunFragmanı görmeden önce demiştim eğer fragmanda evine haber gidiyorsa ölmüştür dedim ama fragmanı görünce hayal olduğunu anladım
Hayır fragmanda da dedin 2 dizide taput var reyting oyunu diyorum sen beni öldüğüne ikna etmeye çalısıyorsunFragmanı görmeden önce demiştim eğer fragmanda evine haber gidiyorsa ölmüştür dedim ama fragmanı görünce hayal olduğunu anladım
Aaa ben bilmem orasını bu sefer ciddi öelecek diyip duruyordun
Çünkü bizimki hayaldi ama sizinki gerçekten de tabuta girmiş gibi gösterildi yani kandırdınız insanlarıAaa ben bilmem orasını bu sefer ciddi öelecek diyip duruyordun
Ama o hafta biz almıştık toteli numaranız işe yaramamaıştı
Yinede bölüm bitene kadar o mağarada ha öldü ha ölecek diye bekledim bir gidiyor bir geliyordu diğer dünya yaÇünkü bizimki hayaldi ama sizinki gerçekten de tabuta girmiş gibi gösterildi yani kandırdınız insanları
O kısımları ben de beğenmedim hiç sevmem dizilerde böyle numaralar yapılmasınıYinede bölüm bitene kadar o mağarada ha öldü ha ölecek diye bekledim bir gidiyor bir geliyordu diğer dünya ya
Bizden görüp şey ettiler işteO kısımları ben de beğenmedim hiç sevmem dizilerde böyle numaralar yapılmasını
Ne farkeder ikisinin yaptığı da kötü bir şey işteBizden görüp şey ettiler işte
Siz de bizde totelleri kayederek sırasıyla cezaları ödedikNe farkeder ikisinin yaptığı da kötü bir şey işte
Sizin ceza daha gerçekleşmedi olması gereken oldu sadeceSiz de bizde totelleri kayederek sırasıyla cezaları ödedikŞimdi baştan başlıyoruz bakalım
Bu hafta harika bölüm olacakSiz de bizde totelleri kayederek sırasıyla cezaları ödedikŞimdi baştan başlıyoruz bakalım
Çukur 2 haftadır tad vermiyordu bakalım baya özledik eski tadınıBu hafta harika bölüm olacak
Fragman uçuyor bölüm de öyle olacak gibi. Ama Yamaç Beyefendi'yi bu kadar erken öğrenirse bu dizi kesin 1 sezonluktur başka bir açıklaması yok bu işin. Bakalım neler olacak merakla bekliyoruz.
Fragman izlenmeleri hala eski rayına oturamadı ilk fragman çoktan 3 olmalıydı şu gıcık polisin kaçırdığı seyircileri umarım toparlarız nereden bulaştıysa dizimize
Net bir şekilde tutmadı hamleleri. Seyirci ısınamadı karaktere. Fragmanlarda da gözükmüyor zaten. Hikaye yeniden eski hikayeye döndü.Fragman izlenmeleri hala eski rayına oturamadı ilk fragman çoktan 3 olmalıydı şu gıcık polisin kaçırdığı seyircileri umarım toparlarız nereden bulaştıysa dizimize@Forumdash @xemrexxx @MasacRE- @S.G.A.T.
Evet kısa videoların da izlenmeleri düşükFragman izlenmeleri hala eski rayına oturamadı ilk fragman çoktan 3 olmalıydı şu gıcık polisin kaçırdığı seyircileri umarım toparlarız nereden bulaştıysa dizimize@Forumdash @xemrexxx @MasacRE- @S.G.A.T.
Gerçek Beyefendi, her yaptığı şeyi Baykal'ın üzerine atmayı planlıyor, bu yüzden onun gibi sakal bırakıp lakabını kullanıyor. Yamaç'ı böyle bir kaç bölüm daha idare edebilir. Fazla mı zorlama oldu?Gerçekten muazzam bir fragman, geçtiğimiz bölümün üzerine çok iyi bir bölüm gelmeliydi zaten. Yalnız Yamaç, Beyefendi’yi gerçekten çözerse dizi tek sezonluktur. Çünkü açığa çıkmayan hemen hemen hiçbir şey kalmamış olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?