Çukur - 17. Bölüm Sneak Peek

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
47,948
Puanı
1,060

Başrollerini Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal, Erkan Kolçak Köstendil, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Perihan Savaş, İrem Altuğ, Öner Erkan ve Burak Sergen'in paylaştığı; yapımcılığını Ay Yapım'ın, yönetmenliğini Sinan Öztürk'ün yaptığı, senaryosunu Gökhan Horzum'un kaleme aldığı Çukur'un 17. bölümünden 'Sneak Peek' yayınlandı.

Çukur, yeni bölümleriyle her Pazartesi 20.00'da Show TV'de!

Şimdi dizinin akıl oyunu ve ters konusunda neler yapacağının asıl sınavı bu olay olacak. İçerde'de Coşkun üzerinden yapılmıştı buna benzer bir durum ve orda da belliydi ölmediği. Burda da çok belli aslında ölmediği. Ama herkesin tahmin ettiği şekilde mi anlatılacak yoksa arkasından başka şeyler mi çıkacak merak konusu olan o. Yamaç Meke ile Celasun'la Aliço'dan yardım alarak o adamla bir şeyler planladı bu bariz. Ama belki de Vartolu'yu öldü gibi gösterip kurtarmak için değil de beyefendiye ulaşmak için yaptı bunu. Sonuçta Vartolu'nun ona çalıştığını biliyor. Bu gibi ters köşeler ya da tahmin edilemeyecek şeyler yapmazlarsa bu muhabbetin tadı olmaz. Vartolu ölmedi o kesin zaten. Ama bu yapılan hamlenin zekice işlenmesi ve seyirciyi şaşırtmasını bekliyorum. Senaristin altından kalkıp kalkamayacağını göreceğiz artık.

Aslında o tabutun içindeki Vartolu'nun geçmişi. Geçmişi gömüldü gitti. Şimdi yeni bir Vartolu geliyor. Bir anda kendini belli etmeyecek ama gelecek. Beyefendi iyi bir plan yapmıştır. Senaristten iyi bir kılıf bulma bekliyorum, ki iyi bir kılıf uyduracaktır.