Çukur - 15. Bölüm Fragmanı

Bu bölüm reyting patlaması olacak. Çok yüksek reyting bekliyorum. O nasıl fragmandır, o nasıl sahnelerdir. Aksiyon tavan yapacak gibi gözüküyor ve çok heyecanlı fragman.

La o kadar erken olamaz olmamalı bee. Bence fake atıyorlar seyirciye. Hayır bu gelişme de yaşanırsa ne yapacaklar tek sezon mu olacak dizi. Nasıl ilerleyecek senaryo.

Bölümü izleyelim, öyle gömeriz.
@MasacRE- @Çiğdem-

inşallah yamaçı celasun kurtarır da @Çiğdem- utançtan 1 hafta foruma giremez
@MasacRE-
Yüzleşme olurmu bilmem ama Yamaç abisi gibi davranıyor Vartoluya yanı yumuşamış . Vartolu bence bildiğinini anlayacak karşılıklı yüzleşme olmasada
@Forumdash @MasacRE-

@Arslan Bey

Bitecek mi ne? İçerde'de kardeşler finale 3 bölüm kala filan ortaya cıkmştı. İdris de öğreniyor nerdeyse...
2.Sezonu mutlaka olur
Olayların hemen gelişmesi birazda Söz yüzünden onlarda Yavuzun babası olayını falan yaptı iki dizide elinde ne varsa kullanıyor

twitterda uzun soluklu olacak demişlerdi soru cevap yaptıklarında konu değişebilir kabadayılar falan çıkabilir dizide

2.Sezonu mutlaka olur
Olayların hemen gelişmesi birazda Söz yüzünden onlarda Yavuzun babası olayını falan yaptı iki dizide elinde ne varsa kullanıyor
Martta mi Nisan da mı ne Fİ başlayacaktı showda
Hızlı gelişince aklıma erken bitip Fi mi gelicek yerine düşündüm

Martta mi Nisan da mı ne Fİ başlayacaktı showda
Hızlı gelişince aklıma erken bitip Fi mi gelicek yerine düşündüm
yamaç vartolu daha hapise girmediler girecekler ilerleyen bölümlerde bence
Söz de aynı durumda işte öyle bir rekabete girdilerki 2 dizide her kozu kullanıyor yeni sezonalrı iki dizininde olur

Vartolu konusu kapanıp Arasların yanına geçerse reytingler daha artar tabi düşman lazım