Diyorum ya adam işinin ehli belediyecilikten başkan olma vaadleri ve parlak oğlan konulara geldimÇukurdan yine bizim Cw oğlanlarına konu nerden geldi
Diyorum ya adam işinin ehli belediyecilikten başkan olma vaadleri ve parlak oğlan konulara geldimÇukurdan yine bizim Cw oğlanlarına konu nerden geldi
Rüyalarına giriyordur kesin Sam @xemrexxx inDiyorum ya adam işinin ehli belediyecilikten başkan olma vaadleri ve parlak oğlan konulara geldimHissettirmeden
Hep Hanzoları buluyorsun diyince laf ediyorevet @destere pompayla şişiriyor senin sam i sen de kenarda intihar ediyon
La o kadar erken olamaz olmamalı bee. Bence fake atıyorlar seyirciye. Hayır bu gelişme de yaşanırsa ne yapacaklar tek sezon mu olacak dizi. Nasıl ilerleyecek senaryo.https://twitter.com/x/status/959735054816641024
Salih - Yamaç yüzleşmesi bu bölüm sanırım, dizi beklediğimden hızlı ilerliyor.
@MasacRE- @Çiğdem- @batuhankaralar @mrt-06 @MEnes @Doğu @vadikızı @xemrexxx @mesmeso61 @xBUGRAx @S.G.A.T. @Polat Şaşmaz @mrt-06 @xBUGRAx @ömer karataş
uzatsınlar da içerde gibi sıradan dizi mi olsun çukur efsanesiLa o kadar erken olamaz olmamalı bee. Bence fake atıyorlar seyirciye. Hayır bu gelişme de yaşanırsa ne yapacaklar tek sezon mu olacak dizi. Nasıl ilerleyecek senaryo.
Ne bileyim kafamda 2 sezonluk malzeme var diye kurdum. Ama yeter ki kalitesi bozulmasın ben tek sezona da razı olurum.uzatsınlar da içerde gibi sıradan dizi mi olsun çukur efsanesi
bence de tek sezonda bitsin zaten 140 dk her haftaNe bileyim kafamda 2 sezonluk malzeme var diye kurdum. Ama yeter ki kalitesi bozulmasın ben tek sezona da razı olurum.
Bak ona katılırım işte. Bu kadar uzun süresi varken tek sezonda bitmesine laf diyemem asla.bence de tek sezonda bitsin zaten 140 dk her hafta
La o kadar erken olamaz olmamalı bee. Bence fake atıyorlar seyirciye. Hayır bu gelişme de yaşanırsa ne yapacaklar tek sezon mu olacak dizi. Nasıl ilerleyecek senaryo.
o neydi gııı dönem dizisi mi mu kaleyi fetheder gibi kapıyı yıktılar😱2. fragman konuya eklendi.
@MasacRE- @Çiğdem- @batuhankaralar @mrt-06 @MEnes @Doğu @vadikızı @xemrexxx @mesmeso61 @xBUGRAx @S.G.A.T. @Polat Şaşmaz @mrt-06 @xBUGRAx @ömer karataş
o neydi gııı dönem dizisi mi mu kalye fethedir gibi kapıyı yıktılar😱
Dikkat ediyorum Ufak Tefek Cinayetler'le heyecan seviyesi aynı gidiyor.İkisinde 14. bölümde gerçekler ortaya çıktı, zirveye çıktılar. Sezon finalinde Nirvana'yı görme dileğiyle.
Bu arada fragmanın sonunda çıkan Daha'nın müziği sinirlerimi bozmaya başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?