Çukur - 15. Bölüm Fragmanı

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
49,002
Puanı
1,060

Başrollerini Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal, Erkan Kolçak Köstendil, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Perihan Savaş, İrem Altuğ, Öner Erkan ve Burak Sergen'in paylaştığı; yapımcılığını Ay Yapım'ın, yönetmenliğini Sinan Öztürk'ün yaptığı, senaryosunu Gökhan Horzum'un kaleme aldığı Çukur'un '15. Bölüm Fragmanı' yayınlandı.

Çukur - 15. Bölüm 1. Fragman:

”Delirmeden, Çukur'dan Nasıl Çıkacağım?”

Çukur - 15. Bölüm 2. Fragman:

"Nihayet geldi, gönlümün efendisi!"

Çukur, yeni bölümüyle Pazartesi 20.00'da Show TV'de!

Bir yorum gördüm şöyleydi; "Kocovali Brothers Geliyor Oglimm"

Yamaç, Aras Bulut İynemli'nin tarzına uyan bir rol ve bildiğin bu bölümde döktürüyor. Hareketli, yeri geldiği zaman eğlenceli, yeri geldiği zaman duygusal, asabi ve çıldırırcasına ortalığı yakıp yıkacak bir tip. Bu bölümde duygusal bir portre çizecek, biraz sinirli ve aynı zamanda da çıldıracak.

Bütün bu olanlar olurken çıldırmamak, titrememek ve bağırmamak elde mi? Değil. Güzel bölüm olacak, güzel. İdris biraz geçmişiyle yüzleşsin. İdris'in o tokadı aslında Yamaç'a değildi, geçmişineydi.

Ortalık fena karışacak ayrıca sır artık bir sır olmaktan çıktı,iyi bir bölüm olacak

Fragman çok iyi. Tam düşündüğüm gibi olacak artık. Senaryo ve her şey Yamaç'ın beyninden ilerleyecek. Kafasında dönecek tüm mevzular. Her şeyi detaylıca çözemeden kimseye Vartolu hakkında bir şey söylemeyecek.Tek sırdaşı Sena olacak. Tabi bir de Saadet mevzusu var. Onun ne yapacağını da kestirmek zor şu aşamada. Dizinin farklı şekilde ilerleyeceğini söyleyebiliriz bu dakikadan sonra. Merakla bekliyorum.

Ben bir ara Pazartesi bu akşam diye karıştırmışım Çukur izlemeye plan yapıyordum Cuma olduğu gerçeğiyle yüzleştim bilgisayarda görünce tarihi
@S.G.A.T. @Forumdash
Iyyy Çağatay fantastik dizide oynayacak diye senin Aras da ben de Kurt Adam olurum diyip gecenin köründe soyunuyor
@xemrexxx arşivine yine güncelleme cıkıcak. Bu çocuga da günah