Çukur 15. Bölüm - İdris Babamızın Bir Oğlu Daha Var

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
10,204
Puanı
1,060
Çukur'da gerçekler teker teker ortaya çıkıyor.

Bir şey soracam şimdi bu koçovayla varto kesin kardeş mi çıktı @S.G.A.T.

Ben şimdi bu diziye İçerde çakması demekte hala haksız mıyım peki
Ona kalsa İçerde Matt Damon'la Di Caprio'nun filminin aynısı.
Benim için önemli olan işin kalitesi. Başka bir yerden alıntılar olabilir yeter ki kaliteli bir şekilde kullanılsın.

Zaten senin mantığınla İçerde de Güneşi Beklerken çakması?
Onlar da Brezilya dizilerinden?

İçerde'ye hiç benzemiyor diyemem ama sırf bu yüzden çakma demeyi aklım almıyor.

Onlar ayrı konu ama burda ayrı bir benzerlik var sanki İçerde,İçerden dışarı çıkmış Çukura düşmüş gibi

Onlar ayrı konu ama burda ayrı bir benzerlik var sanki İçerde,İçerden dışarı çıkmış Çukura düşmüş gibi
Departed'la aynı konu, tamamen kopya İçerde.
Ama bunu İçerde'yi kalitesiz bir iş yapmaz.
Kesinlikle benzer yerleri var Çukur'la. Ama bu önemli bir detay değil, izlediğim kadarıyla da Çukur daha kapsamlı, kaliteli bir iş.

İçerde zaten uyarlama bir dizi değil miydi normal yani öyle olması

İçerde zaten uyarlama bir dizi değil miydi normal yani öyle olması
Bu konuda ne kadar da anlayışlısın.
Çukur uyarlama değil, İçerde ile benzerlikler gerçekten mevcut. Ama işleyiş tarzı, hikaye gelişimi tamamen bence farklı.

Bu konuda ne kadar da anlayışlısın.
Çukur uyarlama değil, İçerde ile benzerlikler gerçekten mevcut. Ama işleyiş tarzı, hikaye gelişimi tamamen bence farklı.
Uyarlama başka uyarlama olmadığı halde benzerlikler olması başka bir şey uyarlama dizilere karşı değilim onlara çakma demem
ben diziyi tam izlemiyorum bir iki kere izledim ama internette falan karşıma çıkan videolara bakınca hep İçerde geliyor aklıma birde bu kardeşlik olayı çıkınca tamamdır dedim yani

Haklısın, uyarlama olması başka bir durum. Ben de diyorum ki benzerlikler mevcut ana hikaye, işleyişler tamamen başka. Çakma değil yani.

Haklısın, uyarlama olması başka bir durum. Ben de diyorum ki benzerlikler mevcut ana hikaye, işleyişler tamamen başka. Çakma değil yani.
Ben bu diziye nedense ayar oldum bir kere bundan sonra ne deseniz fayda etmez bana sanırım

Bundan sonrası kritik sahneler geçidi. Kemal, Yamaç'a gider, Kasım'ın kaçırıldığını söyler. İşte ondan sonra yarım saatte oluşan bu sahnelerde olaylar olaylar. Yamaç, Vartolu'nun yanına gider, kavgalar kavgalar.