Çukur 14.Bölüm Fragmanı

Paşa neyse de Ben Yamacın bu sahneden sonra Emmiden tekrar şüphelenmesini diziye yakıştıramadım açıkcası

Paşa neyse de Ben Yamacın bu sahneden sonra Emmiden tekrar şüphelenmesini diziye yakıştıramadım açıkcası

Onda da bir hata var, inceden Nedret'e yürüyor. Gerçi o da yüz veriyor da. İşte adı çıkarsa, sırf onun yüzünden çıkar. Onun dışında her şeyden bihaber, saf bir karakter Emmi. En azından Paşa'ya göre saf.

Paşada bir bakıma hain sayılır

Ama Sultanı seviyordu bu bence ölürken herşey sana sevgimdendi Sultan diye bir sahnesi olursa Sultan ile şaşırmayın

Paşada bir bakıma hain sayılır

Ama Sultanı seviyordu bu bence ölürken herşey sana sevgimdendi Sultan diye bir sahnesi olursa Sultan ile şaşırmayın
Olur mu, olur. Bu olayı İdris'e söylemediyse; ya Sultan'ı seviyordur ya da abisi gibi seviyordur. Ama sonuç olarak yaptığı, İdris'e ve Çukur'a döndü.

Olur mu, olur. Bu olayı İdris'e söylemediyse; ya Sultan'ı seviyordur ya da abisi gibi seviyordur. Ama sonuç olarak yaptığı, İdris'e ve Çukur'a döndü.
Bu bölüm en çok Vartolu Sadiş sahnesni bekliyorum onların yüzleşmesi Yamacın Vartoluyu öğrenmesinden bile daha çok etki edecektir

Bu bölüm en çok Vartolu Sadiş sahnesni bekliyorum onların yüzleşmesi Yamacın Vartoluyu öğrenmesinden bile daha çok etki edecektir
Keşke Vartolu'nun Sadiş'in nasıl telefon numarasını aldığını da gösterseydiler. Hatırlıyorum da, aşırı deşmedi Sadiş mevzuyu.

Kesinlikle katılıyorum.Buradaki coşkun(paşa) karakteri iyi bir karakter.Devam Et!!

Fragmanlar muazzam bee. 13. bölümü yeni izledim ve fragmanlarla birlikte 14'e olan gazım iyice arttı. İlk defa Tv'den izleyebilirim o derece yani. Tabi bunun yegane sebebi spoiler almamak.
Şaşırdığım şey ise Vartolu'nun bu kadar erken kardeşi olduğunun ortaya çıkması. Açıkçası bu cesur hamleyi bu kadar erken beklemiyordum. Erken bir yüzleşme olur mu Vartolu ile Yamaç arasında bilemiyorum. Yamaç yorumlarda denildiği gibi söylemeyebilir Vartolu'ya. Vartolu'yu ve intikamını deşip çözmek için bekleyebilir. Ama öğrendiği sahne ne olur Mine de Mihriban deme dediği sahne efsane... Gerçekten mükemmel bir bölüm bizleri bekliyor.

Geçen bölüm biraz klişeye düştüler Feyyaz beyefendiyi söyleyemeden öldü muhabbetinde. Tabi söylemesi öğrenmesi saçma olurdu bu kadar erken beyefendi öğrenilmez sonuçta. Ama o klişeye girmeseler de daha tatlı olurdu. Bu sefer de tam tersini yapmışlar Kasım tam ölmeden önce Mihriban ismini söyledi ve olay çözüldü. Dizinin bu kısımdan sonra nasıl bir yol izleyeceği merak konusu. Hadi hayırlısı.