Çukur 11. Bölüm Yorumları

batuhankaralar

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
17,508
Puanı
1,060

Başrollerini Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal, Erkan Kolçak Köstendil, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Perihan Savaş, İrem Altuğ, Öner Erkan ve Burak Sergen'in paylaştığı; yapımcılığını Ay Yapım'ın, yönetmenliğini Sinan Öztürk'ün yaptığı, senaryosunu Gökhan Horzum'un kaleme aldığı Çukur, bu akşam 11. bölümüyle ekranlara geliyor.

Yeni bölüm ile ilgili tüm yorumlarınızı bu konu altından yapabilirsiniz.

Çukur 11. Bölüm - Ön İzleme

Şu Selim eşcinsel çıkacak diye korkuyorum.

Ehliyetime baktın diyor😱

Ehliyet nerde olur?>Cüzdanda
Cüzdana başkası ne zaman bakar?> Ya sevişme sonrası ya da WC'deyken

Gizli kamerada var

@S.G.A.T. başın saolsun
@Çiğdem-

Cumali'den mektup yok ters köşe yapmışlar

İdris Baba yavaş yavaş çözüyor durumu.

Ben her şeyden öte Mustafa Üstündağ'ın yeniden oyuna dahil olmasını bekliyorum, yani Cumali'nin oyuna dahil olmasını. En büyük kozun devreye girmesiyle birlikte dizi daha çok hareketlenecek.

Dizide hareketlilik vardı ve her şey ayarındaydı. Sürekli bir süpriz yaşanması vardı, yine gizemli sahneler vardı. Vartolu karakteri var mesela, o karakter hem sevilecek, hem de nefret edilecek tarzda. Bu bölümde de o ayardaydı. Yamaç ile Sena aşkı nefrete doğru gitmeye başladı ama yakın zamanda birbirlerinin değerini anlayıp, geri döneceklerdir.

Dizi bittiğinde sanki dizi kısaymış hissine kapıldım ama 2 saati aşkın bir süresi vardı. Akıcı olması yönünden iyiydi. Yine soru işaretleri bırakan bir bölümdü. Aksiyonun tavan yapması, muhtemelen Cumali'nin oyuna dahil olmasıyla olacak.

Bölümü şimdi izledim. Çok yoruyor 2 saat dizi mi olur.. Vartolu'nun direkt etki ettiği sahneler az. Fazlasıyla görünüyor aslında ama sahnenin ana karakteri değil. Güzel bir bölümdü genel olarak. Geçmişe ait işlenen konuda olaylar biraz hızlı ilerlerse kalite adına da yükselişe geçecektir dizi. İdris gelecek bölümün kilit ismi olmaya aday.
Ehliyetime baktın diyor😱

Ehliyet nerde olur?>Cüzdanda
Cüzdana başkası ne zaman bakar?> Ya sevişme sonrası ya da WC'deyken

Gizli kamerada var

@S.G.A.T. başın saolsun
@Çiğdem-
@S.G.A.T. ın yakında kaseti ortaya çıkar pardon Selimin
Belliydi zaten
Sezon finale kadar bir şey çıkmaz oradan

Söz'le rekabet içerisine girdiklerinden o süre çok normâl. Hatta daha da uzayacağı zamanlar olacak. Söz 2 saat 35 dakikaydı ve yarısı yavaşlatılmış sahne. Burada 2 saat 18 dakika mı ne vardı, yavaşlatılmış sahneye fazla rastlamadım, akıcıydı. İstediğimiz kadar eleştirelim, "2 saat dizi mi olur" diye. Reyting uğruna 3 saat bile olur.

Vartolu'yu gizemli bir havaya soktular, etkisini de azalttılar. Bu daha iyi aslında. Her sahnede ön plana çıkıp, kendisini gösterirse, senaryoda kendini imha eder. Böyle azar azar gösterilmesi daha iyi.