Çok Güzel Hareketler 2'den Tepki Çeken Skeç! | Star TV

Pınar'a benzemesinde ne suç var yani. Pınar gayet güzel bir kadın ve bir çok oyuncudan başarılı. Pınar üstünden laf çarpamazlar mı diyorum sanada ben. Bana oyunculuğum ile bu ödülü verdiler ama sadece güzellik oyunculuk ödülü için bir kriter olsa onu da ben alırım demeye getirmişler işte. Her türlü ödül benim diyor skeçte. Bir nevi piyasaya bakınca haklılık payları da var.
------

Ya gerçekten şaka gibisiniz yaa Pınarın kıyafetine bakta yorum yap ya salakmıyız da anlamıcakmıyız ya
Anlatmak istedikleri şeye tek açıdan bakmazsak, bence gayet makul geliyor.

Reactions: Angelica

Ne demek ne suç var oyunculuk olmasada olur güzellik yeter diyerek hakaret ediliyor tamam dediğini yapsınlar ben ona bişi demiyorum neden Pınar üzerinden yapılıyor ben ona tepki gösteriyorum
------

Tek açıdan bakmıyorum ben olmaması gerekenleri söylüyorum

Ne demek ne suç var oyunculuk olmasada olur güzellik yeter diyerek hakaret ediliyor tamam dediğini yapsınlar ben ona bişi demiyorum neden Pınar üzerinden yapılıyor ben ona tepki gösteriyorum
Son 2 senenin ödülünü alan o çünkü. Diğerlerindede ödülü alan kişileri yaptılar. Alan kişi üzerinden yapmazlarsa zaten skecin bir anlamı kalmıyor ki.

O zaman ben bu skeci kafama göre ayda bir yazar, çıkar oynarım. Bir getirisi olmaz ama boş yani. Kime bir gönderme yaptın esas yarışma olmadan belli olmaz. Skeci yapmalarında ki sebep bu. Altın Kelebek yapılmasa skeç yapılmayacaktı.

Pınar Deniz fanı olmadığım için nerde ne giymiş, kıyafeti ne renkmiş bu gibi detaylar çağırışım yapmadı bana. Ki Pınar Deniz fanı olmayan biri de bu çıkarımı yapmaz. Sektörün durumuyla ilgili genel bi dokundurma olarak algılar. Güler geçer.

"Kadınlara böyle denmesi hoşunuza gidiyor" diyerek zemin kaydırmaya çalışmış aynı zamanda genelleme ve karakter tahlili de yapmışsın. Biraz frene mi bassan acaba?

Son düzenleme:
Reactions: Dosi
Tek açıdan bakmıyorum ben olmaması gerekenleri söylüyorum
Olmaması gerektiğini gayet tabi söyleyebilirsin.
Ama bu senin görüşün.

Skece karar veren, bunu onaylayan ve yayınlayan da BKM ve Star. Bu da onların görüşü.
Birden fazla düşünce var ve bunları yayınlama adına özel kanallar kuruldu. Diğer türlü tek kanal TRT şeklinde hayatımıza devam ederdik. RTÜK diyede bir şey olmazdı büyük ihtimalle.

@Angelica kız yeter kendini harap etmişsin yine
Uzatmanın kimseye faydası yok.

Herkes kendince haklı yorumlar yapmış.

Bende izlesem aklıma gelmezdi onu diyeyim ama sonradan skeçe habere ve bu videoya bakınca buradaki kişinin Pınar Deniz olarak düşünüldüğü net ama sevenleri fazla abartmış. Bu tarz skeçlerde olaylar tiye alınıyor genelde.

Skeçi yazanın açıklamasında geri vites yapılmış ama bence program konuşulmak için özellikle böyle yapmış.

Ben daha birşey demiyorjm anlamıyorsunuz

Evet öyle ama öyle olmaması gerekiyordu benim dediğim bu

Skeci izledim. Ödül törenleri zaten fazlasıyla kasvetli ve ödülden çok konuşmalarla gündeme gelmeye başladı bu törenler. Sebebi ise bir sürü farklı dalda ödül veren firmalar olması.

Eğlenceli olmuş sonuçta mizah yapıyorlar. Kastetilmedi diyorlar ama tam da o kişiyi yapmışlar skeç sayesinde girdim baktım. Skeci başarılı buldum